Αρχική Αθλητικά νέα Πρώτη νίκη για Δ.Ο.Υ. Ρόδου

Πρώτη νίκη για Δ.Ο.Υ. Ρόδου

0
Dodekanisos

Με δύο γκολ του Τάσου Γιώργου και ένα από τον Σάββα Διακοναστάση, η ομάδα της Δ.Ο.Υ.  Ρόδου νίκησε στο πρώτο παιχνίδι του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 5Χ5 την ομάδα της Δ.Ο.Υ Ανατ. Κρήτης με 3-1.

Το πρωτάθλημα των εφοριακών ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στις καλά εξοπλισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις <<ΑΡΕΝΑ 5Χ5>>, και διεξάγονται ταυτόχρονα δύο παιχνίδια στα αντίστοιχα γήπεδα.

Οι Κρητικοί  αν και προηγήθηκαν 0-1 με τον Αγγελάκη,  στην συνέχεια υποτάχτηκαν στην ανωτερότητα των περυσινών πρωταθλητών, οι οποίοι με τρία γκολ που πέτυχε ο Γιώργου και ένα ο Διακοναστάσης έφτασαν εύκολα στην νίκη.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετά παιχνίδια, όμως η Δ.Ο.Υ. Ρόδου έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια και φέτος, αφού η τακτική και ο τρόπος που αναπτύσσεται είναι σε καλό επίπεδο.

Διαιτητής Καραγιάννης Κ.

Δ.Ο.Υ. ΡΟΔΟΥ: Μπεκιάρης, Γιώργου, Διακοναστάσης, Στεφανάκης, Ευσταθίου, Γεωργάς, Κόκκινος, Καλογερόπουλος, Αναγνωστίδης, Στασινός.

Δ.Ο.Υ.  ΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ: Μερκουλίδης, Αγγελάκης, Τσαγκαράκης, Κανδηλομανάκης, Κυπριωτάκης, Καραμίντζας, Ταμπακάκης, Ατσαλάκης.

Καλύτεροι οι «πρωτευουσιάνοι»

Παίζοντας καλύτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η Π.Ο.Ε.- Δ.Ο.Υ. κατάφερε να πάρει την νίκη με 4-2 από την Δ.Ο.Υ.  Κέρκυρας. Για τους νικητές τρία γκολ πέτυχε ο Γακόπουλος και ένα ο Ζαρωτιάδης, ενώ για λογαριασμό των Κερκυραίων σκόραρε ο Μούρτζος.

Διαιτησία Πλάτσης Γ.

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Νικολής, Μασουρίδης, Κοκορόσκος, Ζαρωτιάδης, Καραγιαλάνης, Γακόπουλος, Τσιώνης, Ξυπολιάς, Μπαϊρακτάρης, Κουσκούλης, Χουνουζίδης, Ψαράς.

Δ.Ο.Υ.  ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Κέφης, Χονδρογιάννης, Μούρτζος, Μάνος, Τσιλφίδης, Καββαδίας, Μακρής, Καρβέλας.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Δ.Ο.Υ  Ρόδου- Δ.Ο.Υ. Ανατ. Κρήτης 4-1

Π.Ο.Ε-Δ.Ο.Υ. – Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας   4-2

Δ..Ο.Υ  Θεσσαλονίκης- Δ.Ο.Υ  Δυτ. Μακεδονίας 7-1

Δ.Ο.Υ. Αττικής/Κυκλάδων –  Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων 1-1

Δ.Ο.Υ. Εύβοιας/Βοιωτίας – Δ.Ο.Υ Σερρών  4-4

Δ.Ο.Υ. Μεσσηνίας/Λακων./Αρκαδ. – Δ.Ο.Υ. Δράμας/Καβάλας 5-2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments