Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτη ήττα του Κλεάνθη

Πρώτη ήττα του Κλεάνθη

0
8
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Ορφέας στους Αγίους Αποστόλους, καθώς επικράτησε του Κλεάνθη με 2-0. Το ματς ήταν επεισοδιακό, αφού οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με οκτώ παίκτες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο πέναλτι στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα!
Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλές φάσεις και με τους γηπεδούχους να διατηρούν την πρωτοβουλία, αλλά να μην βρίσκουν χώρους προς της εστία του Τσιροδήμου. Από την πλευρά του οι παίκτες του Κλεάνθη προσπάθησαν όμως ήταν εμφανές ότι δεν βρίσκονταν στην καλύτερη τους μέρα.
Το σκορ για τον Ορφέα άνοιξε ο Πολυχρόνης με όμορφο σουτ στο 49ο λεπτό του αγώνα. Η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή έμεινε με δέκα παίκτες στο 60’ λόγω της αποβολής του Νίκα, και ένα λεπτό αργότερα με εννέα, καθώς και ο Αποστολόπουλος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους που με τον Βολονάκη στο 80΄ σημείωσαν και δεύτερο γκολ. Στο 85’ ο Πάττας κέρδισε το πέναλτι μετά από ανατροπή του, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, όμως ο Μενίκος απέκρουσε. Δύο λεπτά αργότερα ο Ελευθερίου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κατσιδώνη και στο 89΄ ο Κλεάνθης κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Αμπελάς, ο οποίος όμως μιμούμενος τον Πάττα, νικήθηκε από τον Μενίκο.
Ορφέας: Μενίκος, Σαιμίρ (50’ λ.τ. Ροδίτης), Λεβέντης, Τόσκα (75’ Ελευθερίου), Καμαράτος, Κουλουριώτης, Γιοβάνι (55’ Πολυχρόνης), Βολονάκης, Αστυπαλίτης, Νίκας, Αποστολόπουλος
Κλεάνθης: Τσιροδήμος, Καρίκης, Γκάιδας, Αναστασάκης (46’ Αμπελάς), Σπάρταλης, Κουτσουμπάρης (80’ Νικολής), Σάββενας, Καλημέρης, Παπακωνσταντίνου, Πάπα, Πάττας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments