Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτη ήττα του Άρη Αρχαγγέλου

Πρώτη ήττα του Άρη Αρχαγγέλου

0
aris endekada
Dodekanisos

Την πρώτη του φετινή ήττα γνώρισε ο Άρης Αρχαγγέλου. Οι «κιτρινόμαυροι» του Μιχάλη Χαρίτου έχασαν στην Κω από τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο Δικαίου με 2 – 1. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ νωρίς, όμως μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ο Άρης ισορρόπησε και άρχισε να γίνεται επιθετικός «κυνηγώντας» την ισοφάριση η οποία όμως δεν ερχόταν. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι πιο δραστήριοι και στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως και πάλι να μπορέσουν να ισοφαρίσουν. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους από το 60’ και μετά και στο 71’ ευτύχησαν να σκοράρουν και δεύτερη φορά. Ο Άρης αντέδρασε και άμεσα μείωσε το σκορ ασκώντας και πάλι πίεση στον ΑΟ Δικαίου χωρίς ωστόσο να μπορέσει να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία.
Το φιλμ του αγώνα (από το Κωακό site giafkasports.gr)
9′ Σέντρα του Μυλωνά από τα αριστερά, ο Χατζηφούντας Μ. πήρε την κεφαλιά με τον Χρυσανθή να απεκρούει στην αριστερή γωνία στέλνοντας την μπάλα αρχικά να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια να περνάει κόρνερ.
10′ ΓΚΟΛ!! Ο Φυτάς έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Χατζηφούντας Μ. πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Χρυσανθή και με τον Μποϊλή Μ. να κάνει από κοντά το 1-0.
20′ Κάθετη πάσα του Κοντόγιαννου στον Μάλλιο, ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Μιχαλάκη να απεκρούει στην αριστερή του γωνία.
24′ Ωραίο ένα δύο ανάμεσα σε Μυλωνά και Χατζηφούντα Μ. , το σουτ του τελευταίου πέρασε ψηλά άουτ.
32′ Δυνατό σουτ του Παπαοικονόμου από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
39′ Κάθετη πάσα του Παπαοικονόμου στον Μπαϊρακτάρη, ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μιχαλάκη, ο Θεοδώρου έδιωξε με κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Χρυσανθή.
41′ Βαθιά μπαλιά του Κοντογιαννού, ο Μάλλιος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Μιχαλάκη.
52′ Δυνατό σουτ του Χατζηφούντα Μ., η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χρυσανθή.
67′ Ο Χατζηφούντας Μ. έκανε την κάθετη πάσα στον Μυλωνά, εκείνος πλάσαρε από μακριά τον εξερχόμενο Χρυσανθή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό του δοκάρι.
68′ Δυνατό σουτ του Κοντόγιαννου έξω από την περιοχή, απέκρουσε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Μιχαλάκης.
72′ ΓΚΟΛ!! Δυνατό σουτ του Χατζηφούντα Μ., ο Χρυσανθής απέκρουσε ασταθώς με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή του γωνία για το 2-0.
73′ ΓΚΟΛ!! Ο Μπαιρακτάρης πρόλαβε την έξοδο του Μιχαλάκη, με υποψία φάουλ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μιχάλης Μάμμης και «βοηθοί» του ήταν οι Φραγκιαδάκης και Μαρίνος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ: Μιχαλάκης, Θεοδώρου , Αθανασίου , Χατζησουλεϊμάν (80′ Λ.Τ. Δρόσος), Διαμαντής, Μακρής , Φυτάς (53′ Κουρζής) , Μυλωνάς , Μποϊλής , Χατζηφούντας Μ. , Οικονόμου (86′ Μουνούχος)
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής , Ντελέρνο , Σταμούλης (63′ Φαρμακαλής Β.) , Πομπού , Κωστάκης , Μπαϊρακτάρης , Κοντόγιαννος , Μάλλιος , Κολιοκώστας (57′ Λ.Τ. Κοτσίκος) , Παπαοικονόμου , Χατζηνικόλας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments