Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτη ήττα στο 2014!

Πρώτη ήττα στο 2014!

0
rodos aris
Dodekanisos

Την πρώτη της ήττα μέσα στο 2014 γνώρισε η Ρόδος! Οι «πράσινοι» μετά από ένα σερί δώδεκα αήττητων αγωνιστικών έχασαν από τον Άρη Αρχαγγέλου στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου με 2 – 1. Τα «ελάφια» εγκλωβίστηκαν από τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι έδειξαν αρκετά διαβασμένοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν την υπεροχή, όμως ο Άρης ήταν αυτός που προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα. Και στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ και η Ρόδος ήταν αυτή που και πάλι μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έδειχνε να το ελέγχει. Αυτό δεν κράτησε για πολύ όμως καθώς από κάποιο σημείο και μετά οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου έριξε στροφές και αυτό ήταν κάτι που το εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι τους.
Το φιλμ του αγώνα
6’ Σέντρα του Παπαδημητρίου από αριστερά, κεφαλιά του Ευγενικού άουτ.
20’ Αναστάτωση στην άμυνα του Άρη, ο Σ. Καντιμοίρης που είχε προωθηθεί σούταρε από τη μικρή περιοχή, με τον Χρυσανθή να αποκρούει, νέο σουτ του Σ. Καντιμοίρη στην επαναφορά, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
25’ Σέντρα-σουτ του Μπαϊρακτάρη από δεξιά, ο Ράτζα δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και δεν την έδιωξε σωστά, στέλνοντας τη στα δίχτυα για το 0-1.
27’ Εκτέλεση φάουλ του Παπαδημητρίου από δεξιά, ο Χρυσανθής απέκρουσε προσωρινά, σουτ του Γ. Καντιμοίρη από πλεονεκτική θέση, ο τερματοφύλακας του Άρη έδιωξε και πάλι.
46’ Εκτέλεση φάουλ του Ευγενικού από αριστερά, ο Γ. Καντιμοίρης πήρε μόνος την κεφαλιά στη μικρή περιοχή του Άρη, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
54’ Καλό σουτ του Αμανατίδη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
56’ Σέντρα του Παπαοικονόμου από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπαϊρακτάρης με ωραίο γυριστό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Ράτζα για το 1-2.
68’ Γύρισμα του Βασιλαράκη από δεξιά, ο Αμανατίδης άφησε ωραία τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, αυτή έφτασε στον επερχόμενο Ταγκάεφ, ο οποίος σούταρε ολομόναχος από το σημείο του πέναλτι, όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
72’ Ο Γ. Καντιμοίρης ελίχθηκε και έκανε το σουτ γυρίζοντας το σώμα του με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
82’ Αποβολή του Αμανατίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Ράδος, Τσιγάρας)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Βιτζέντζος (80’ Κουρέτας), Καμπούρης, Παπαδόπουλος, Σ. Καντιμοίρης, Παπαδημητρίου (65’ Βασιλαράκης), Γκάϊδας, Ευγενικός (56’ λ.τ. Γιωργάς), Ταγκάεφ, Αμανατίδης, Γ. Καντιμοίρης
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Κωστάκης, Σταμούλης, Κοτσίκος (46’ λ.τ. Παπαοικονόμου), Πομπού, Ζαρκαδούκας, Χατζηνικόλας (75’ Νικήτας), Κοντόγιαννος, Κολιοκώστας (78’ Λαμπριανός), Μάλλιος, Μπαϊρακτάρης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments