Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πρώτη ήττα για τις κοπέλες του Άρη (pics)

Πρώτη ήττα για τις κοπέλες του Άρη (pics)

0
aris ikaros5
Dodekanisos

Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ίκαρου Πετρωτού η γυναικεία ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου. Σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στον Αρχάγγελο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, οι φιλοξενούμενες επικράτησαν με 2 – 1 και έτσι απέκτησαν προβάδισμα πέντε βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω την ομάδα του νησιού μας. Η ήττα αυτή ήταν η πρώτη φετινή για τον Άρη. Η ομάδα του Ίκαρου ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη, ωστόσο με λίγη τύχη θα μπορούσε ο Άρης να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 15’ η Χέλστρομ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Ο Ίκαρος όμως βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 41’ όταν μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, η Προκόπη με πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά πέτυχε το 1 – 1. Το τελικό 1 – 2 διαμόρφωσε η Νεφρού με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή στο 67’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καρκαλιανίδης και «βοηθοί» του ήταν η Μαριέτα Φιλιππάκου και η Χριστίνα Βούλγαρη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Δεστούνη, Χατζηλιαμή, Κουλούμογλου, Καζούλη, Ιακωβίδου, Καμιγιάννη, Κτενά, Γαϊτάνου, Κοτσάνη, Χέλστρομ, Γρηγοριάδη (84’ Διακίδη)
ΙΚΑΡΟΣ: Δ. Κολοβού, Κωστάκη, Μ. Κολοβού, Κουλουμπή, Μαυρίλα, Κούκιου, Ι. Λαζανά (90’ Καρφάκη), Νεφρού, Προκόπη (83’ Κουκουβού), Κουτσιουμπού, Β. Λαζανά (89’ Χαριζάϊ)
aris ikarosaris ikaros2aris ikaros3aris ikaros4

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments