Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτη απώλεια για τον Φοίβο

Πρώτη απώλεια για τον Φοίβο

0
DSCN9983
Dodekanisos

Την πρώτη του απώλεια βαθμών στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής είχε ο Φοίβος, ο οποίος υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από τον Κλεόβουλο εντός έδρας (2-2).
Η ομάδα της Κρεμαστής μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση , με τον αέρα της πρώτης θέσης και των πέντε συνεχών νικών που είχε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και απείλησε από την αρχή του παιχνιδιού την εστία του Χρυσανθή. Μάλιστα, έφτασε κοντά στο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, όμως, αν και η μπάλα βρήκε δίχτυα, η β’ βοηθός Αναστασοπούλου ακύρωσε το γκολ με υπόδειξη οφσάιντ.
Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στο 9’, ο Κλεόβουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, εκπλήσσοντας δυσάρεστα τους γηπεδούχους. Ωστόσο, η χαρά της ομάδας του Δημήτρη Δογιάμα δεν κράτησε πολύ, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 14’. Ο Φοίβος είχε γενικά την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπόρεσε να οδηγηθεί σε επιτυχές αποτέλεσμα μέχρι και το 42’, όταν ο Θεοδοσίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, και έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι υποχώρησαν αρκετά, δίνοντας τον απαραίτητο χώρο στους έμπειρους ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και στο 63’ ισοφάρισαν εκ νέου, με γκολ του Κολιοκώστα. Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Μιχάλη Πόλλια, οι οποίοι πίεζαν μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, το σκορ παρέμεινε στο 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Τα γκολ
9’ Ο Παπαοικονόμου εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, μέσα στην περιοχή του Φοίβου δημιουργήθηκε σύγχυση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα(0-1).
14’ Ο Ταφάνι μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Πιτσουρδάκης, στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του (1-1).
42’ Ο Θεοδοσίου, με πλασέ από κοντά, έκανε το 2-1.
63’ Ο Κολιοκώστας, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, έκανε το πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Διαιτησία: Μίαρης, Παπακωνσταντίνου, Αναστασοπούλου.
Φοίβος: Τόππος, Ταφάνι (60’ Καραγεωργίου), Ντόστι, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Παϊζάνος, Αξιώτης, Χατζηκοσμάς, Χαρτοφύλλης (68’ Θαρρενός), Ορφανίδης Σ., Ορφανίδης Ν.
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κλημαντής, Χαμιτάι, Κωστάκης, Κουκουτσέλας, Πιτσουρδάκης, Παπαοικονόμου (90’Κακλαμάνος Εμ.), Γαϊτάνος, Κακλάμανος Α., Κολιοκώστας, Μοντεσάντος (46’ Μπολομπάνι, 80’ λ.τ. Ζερβός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments