Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτη απώλεια για ΑΕ Κατταβιάς!

Πρώτη απώλεια για ΑΕ Κατταβιάς!

0
orfeas katavia
Dodekanisos

Την πρώτη της απώλεια βαθμών γνώρισε η ΑΕ Κατταβιάς η οποία έμεινε στο 1 – 1 απέναντι στον Ορφέα σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό ενώ έμειναν και από νωρίς (στο 55’) με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαριεττάκη (δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα). Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο την αριθμητική τους υπεροχή και την έλλειψη ρυθμού των αντιπάλων και μπόρεσαν να πάρουν τον βαθμό. Οι «κόκκινοι» που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Γρηγόρη Σαρρή ήταν πιο παθιασμένοι και πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους ενώ «φωνάζουν» και για ένα γκολ που πέτυχαν στο 50’ το οποίο δεν μέτρησε ποτέ λόγω του ότι ο «βοηθός» Παπαβασιλείου υπέδειξε τον Τσαγγάρη σε θέση οφσάϊντ. Για τη φάση αυτή διαμαρτύρονται έντονα οι γηπεδούχοι θεωρώντας ότι ο σκόρερ καλύπτονταν.
Στο 42’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γιαννούλης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο επερχόμενος Δράκος με κεφαλιά έκανε το 1 – 0.
Στο 74’ μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Παπαβεργής μπερδεύτηκε με έναν αμυντικό του με αποτέλεσμα η μπάλα να κυλήσει και να φθάσει στον Παπανικολάου ο οποίος από κοντά έκανε το σουτ και ισοφάρισε σε 1 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Σαρρής, Παπαβασιλείου). Στο 55’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαριεττάκης για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Γιαννούλης, Τσικούρης, Αντωνιάδης, Μπουμπουλάκης, Κούτσι (75’ λ.τ. Πουλλής),, Ντριλόν, Τριανταφύλλου (70’ Παπανικολάου), Τσιριγώτης, Μαλανδρής, Γεωργιάδης, Τσαγγάρης
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Ντούπης (57’ Κουμπιάδης), Ανανιάδης, Στεφανάκης, Μαϊλης, Σαλαμαστράκης, Μαριεττάκης, Δράκος, Κουλιμπαλί, Δράκος, Νασσόπουλος, Μήτρου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments