Αρχική Επικαιρότητα Πρωθυπουργός Ουγγαρίας: «Η μετανάστευση πρέπει να σταματήσει!»

Πρωθυπουργός Ουγγαρίας: «Η μετανάστευση πρέπει να σταματήσει!»

0
Dodekanisos

Την ανάγκη να σταματήσει η μετανάστευση προκειμένου να διατηρηθεί η πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης επεσήμανε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Viktor Orbán! Η δήλωση αυτή έγινε μιλώντας σε ένα φόρουμ ηγετών που πραγματοποιήθηκε στη Σλοβενία.

Δεν χρειαζόμαστε ξένους, επειδή αλλάζουν τη σύνθεση των ευρωπαϊκών κοινωνιών, την πολιτιστική εικόνα της Ευρώπης, το χριστιανικό, οικογενειακό σύστημα », δήλωσε ο Ορμπάν, σημειώνοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών ήταν μουσουλμάνοι.

Επισημαίνοντας πώς η μαζική μετανάστευση οδηγεί σε κοινωνικό εξάρθρωμα, αυξανόμενο έγκλημα και τρομοκρατία, δήλωσε ξεκάθαρα, «η μετανάστευση πρέπει να σταματήσει». Ο Orbán θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση να παραδώσει περισσότερη εξουσία στα κυρίαρχα κράτη για τον έλεγχο των δικών τους συνόρων, υποστηρίζοντας ότι μια ομοσπονδιακή προσέγγιση στο ζήτημα θα επιδεινώσει το πρόβλημα.

Ο Orbán έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι η μείωση του φυσικού πληθυσμού της Ευρώπης είναι «ασθένεια» και ότι η αντικατάσταση του πληθυσμού μέσω μαζικής μετανάστευσης αντιπροσωπεύει «δημογραφική αυτοκτονία».

https://www.youtube.com/watch?v=DWDnrGAI_CA

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments