Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνου

Πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνου

0
Dodekanisos

Εκτός τόπου και χρόνου μας αποδεικνύουν ότι βρίσκονται για ακόμα μία φορά τόσο το επιτελικό κράτος όσο και ο πρωθυπουργός που το σχημάτισε Κυριάκος Μητσοτάκης. Την στιγμή που για τέταρτη σερί ημέρα η μετάλλαξη «Όμικρον» έχει φέρει την Ελλάδα σε σημείο να καταρρίπτει αρνητικά ρεκόρ κρουσμάτων (35.580 νέες μολύνσεις χθες), ο κ. Μητσοτάκης εθελοτυφλεί. Διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. 

Συνοδεύοντας σποτ προώθησης του εμβολιασμού στις ηλικίες άνω των 60 ετών, το μήνυμα προβάλλει ως επιτυχία τον αριθμό εμβολιασμένων με πρώτη δόση και τα ραντεβού εμβολιασμού που έχουν κλείσει οι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Σχεδόν έναν χρόνο μετά την έναρξη του αποτυχημένου προγράμματος εμβολιασμού, ο πρωθυπουργός προσπαθεί ακόμα να πείσει για την ανάγκη των εμβολίων. Και ενώ έχει λάβει ένα σωρό λάθος αποφάσεις. Και ενώ οι πολίτες αναγκάζονται να πληρώνουν από την τσέπη τους τα τεστ. Αναφερόμαστε στους ίδιους πολίτες, στου οποίους επιχείρησαν να μεταθέσουν το φταίξιμο και τις ευθύνες που δεν τους αναλογούν! 

Η κυβέρνηση επιμένει στο να αναλώνεται στην ίδια επικίνδυνη επικοινωνιακή τακτική δείχνοντας για πολλοστή φορά πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments