Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Πρωταθλήτριες οι παγκορασίδες της Τελχινίδας

Πρωταθλήτριες οι παγκορασίδες της Τελχινίδας

1
telxinida korasides2
Dodekanisos

Πρωταθλήτριες για δεύτερη συνεχή χρονιά οι παγκορσίδες της Τελχινίδας. Οι μικρές βολεϊμπολίστριες του ροδίτικου σωματείου στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος νίκησαν και τον Διαγόρα και αναδείχτηκαν, αήττητες, πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου.

Στο κλειστό της Τέντας η Τελχινίδα αν είχε σημαντικές απουσίες λόγω σχολικής εκπαιδευτικής εκδρομής, δε δυσκολεύτηκε να επιβληθεί του οικοδεσπότη Διαγόρα με 3-0 σετ.
ΓΣ Διαγόρας – ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 σετ σε 74΄(20-25 σε 32΄, 12-25 σε 22΄και 10-25 σε 20΄)
Διαγόρας: (Πάνος Δικαστόπουλος) Ρόμπα, Μαμαλίγκα, Κούντρα, Δεληγιώργη, Τάκο, Ανθουλά, Τσακίρη, Τοτόνι, Γιαλλουράκη, Προβατοπούλου και Αθανασίου
Τελχινίς: (Μιχάλης Τσιμισίρης, Νίκος Τσιντομηνάς) Ανθή Γκίκα, Ντιλέκ Χουσεΐν, Ραφαηλία Κουφομανώλη, Φεράχ Ντουμάλογλου, Ελβίρα Ζέρβα, Στέλλα Ζέρβα, Έλντα Μεχμέτ, Αλεξία Αργυράκη, Ζέτα Παπαδοπούλου, Αγγελική Καραμούζη, Φαμπιόλα Τερζίου και Νικολέτα Αμορανίτη.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Νίκος Χατζησταυρίδης και Σάκης Κυπριώτης

Η ομάδα των παγκορασίδων τα δύο τελευταία χρόνια έκανε αποκλειστικά προπόνηση στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ στο Καρακόνερο αλλά από τον περασμένο Φεβρουάριο γυμνάζεται και στο κλειστό γήπεδο του 4ου Γυμνασίου Ρόδου (Καζούλειο). Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος οι άνθρωποι της Τελχινίδας θέλουν να ευχαριστήσουν για άλλη μια φορά την Διεύθυνση του 4ου Γυμνασίου για την παραχώρηση προπονητικών ωρών στο γήπεδό τους καθώς επίσης και την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, ιδιαιτέρως τον πρόεδρό της κ. Ιωάννη Κορωναίο, που προχώρησαν στην αντικατάσταση του παρκέ του γηπέδου.

Συγχαρητήρια στο Ροδίων Άθλησις
Οι αθλητές, οι αθλήτριες, οι προπονητές και το Δ.Σ. του ΡΣΦΠ Τελχινίς συγχαίρουν το σωματείο Ροδίων Άθλησις για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος Αιγαίου και την ιστορική, για την περιοχή μας, άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α2 και τους εύχονται νέες μεγαλύτερες επιτυχίες στις εθνικές κατηγορίες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
index
index
9 years ago

παγκορσίδες

όλα μοιάζουν.