Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Πρωταθλήτρια και στις Κορασίδες η Τελχινίδα

Πρωταθλήτρια και στις Κορασίδες η Τελχινίδα

0
telxinida neanides2
Dodekanisos

Ένας αγώνας μένει για να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι κορασίδες της Τελχινίδας και έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά το τίτλο της πρωταθλήτριας Δωδεκανήσου.

Για το ροδίτικο σωματείο είναι η πρώτη φορά που κατακτά τον τίτλο στην ηλικιακή αυτή κατηγορία από το 2008-09 που συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ είναι ο δεύτερος τίτλος για φέτος στις αναπτυξιακές ηλικίες αφού και οι Νεανίδες είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στον αγώνα απέναντι στις Αθλοπαιδιές, που πραγματοποιήθηκε στην Κω την Πέμπτη 6 Απριλίου, η Τελχινίδα ήταν καλύτερη και κατέκτησε άνετα τα δύο πρώτα σετ με 11-25 και 08-25.

Στο 3ο σετ οι γηπεδούχες ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και έφθασαν πολύ κοντά στο να το πάρουν αφού προηγήθηκαν με 22-18 και 24-22. Οι ροδίτισσες όμως ήταν πιο ουσιαστικές στους τελευταίους πόντους και κατάφεραν να κερδίσουν με 24-26.

ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω – ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 σε 69΄(11-25 σε 22΄, 08-25 σε 15΄και 24-26 σε 32΄)

ΑΟ Αθλοπαιδιές: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Αγγελική Αθανασιάδη, Χριστίνα Αθανασιάδη, Καλλιόπη Ζαμάγια, Έλλη Βεροπούλου, Άννα Τριτσάρη, Κατερίνα Ματσούρη, Ηλιάνα Μισιρη, Ειρήνη Γέροντα, Άννα Πατέρα, Δήμητρα Αϊβαλιώτη και Χριστίνα Στραβοπόδη.

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Ειρήνη Γεράκη, Ανθή Γκίκα, Κατερίνα Δεληγιώργη, Ραφαηλία Κουφομανώλη, Δέσποινα Κρητικού, Γιοζεφίνα Νταϊγα, Εύη Μανωλάκη (λ), Δέσποινα Καραγιάννη (λ), Άντα Φωτεινού, Κική Μυρωνίδου, Αριέτα Τερζίου, Ματίλντα Πέτσι, Χριστίνα Παπαδοπούλου και Φαμπιόλα Τερζίου.

Διαιτητές του αγώνα  ήταν ο Νίκος Χατζησταυρίδης και η Φωτούλα Δοντά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments