Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Πρωταθλήτρια και πάλι η Τελχινίδα!

Πρωταθλήτρια και πάλι η Τελχινίδα!

22
1
Dodekanisos

Η Τελχινίδα ήταν αυτή που έκοψε πρώτη το νήμα στο φετινό τοπικό πρωτάθλημα και είναι αυτή που θα συνεχίσει στα μπαράζ για την Α2 κατηγορία, καθώς επικράτησε με 3-1 στον τελικό επί του Κλεάνθη που έγινε στο γεμάτο από κόσμο κλειστό του Ροδίων Παιδεία. Οι τυπικά γηπεδούχες έχοντας δύο νίκες από τη κανονική περίοδο του πρωταθλήματος έκαναν το 3-0 και δεν θα χρειαστεί να γίνει άλλος αγώνας. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες “κοντραρίστηκαν” μόνο στο 1ο και 3ο σετ που ήταν και τα μόνα γεμάτα.
1ο ΣΕΤ Μονόλογος για την Τελχινίδα η αρχή του πρώτου σετ αφού βρέθηκε να προηγείται με 10-2. Οι φιλοξενούμενες αντιμετώπισαν πρόβλημα στην επίθεση, που σιγά σιγά όμως άρχισε να διορθώνεται και κατάφεραν με ένα σερί 2-6 να κάνουν το σκορ 12-8 και σε συνδυασμό με κάποια αμυντικά λάθη της Τελχινίδας έφεραν το σετ στα ίσια 17-17. Πραγματικός τελικός λοιπόν το τέλος του πρώτου μέρους με τις γηπεδούχες να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα 22-19. Οι φιλοξενούμενες έφθασαν και πάλι στο -1 με δύο πλασέ της Μαρίνας Τζανουδάκη (23-21). Αλλά ένα από πέρασμα της Βασιλικής Μπαλή που βρήκε κενό χώρο και μία επιθετική προσπάθεια και πάλι της αρχηγού του Κλεάνθη που κατέληξε στο φιλέ έφεραν το set ball για την ομάδα του Νίκου Τσιντομήνα. Δεν άργησε λοιπόν να γίνει το 1-0 με ένα χτύπημα της Ελένης Μητροπούλου στην πίσω ζώνη.
2ο ΣΕΤ Και σε αυτό το σετ οι γηπεδούχες είχαν ξεκάθαρο προβάδισμα και πάλι με 10-2. Μεγάλες φάσεις εξελίχθηκαν σε αυτό το μέρος του αγώνα με τα κορίτσια της Τελχινίδας όμως να κατακτούν τους πόντους, κυρίως με πλασέ και δάχτυλα, βρίσκοντας κενούς χώρους. Η μικρότερη διαφορά που κατάφεραν να κάνουν ήταν το 16-6. Οι πλέον πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου, έφθασαν εύκολα στο 21-9 και ήταν θέμα χρόνου να γίνει το 2-0 στα σετ. Και έτσι έγινε με τον άσο της Αγλαϊας Σκορδά.
3ο ΣΕΤ Για άλλο ένα σετ το σκορ έφθασε στο 10-2. Η κακή άμυνα όμως της Τελχινίδας έδωσε αρκετούς πόντους στις φιλοξενούμενες και αυτές έφθασαν σε απόσταση αναπνοής (12-10). Γρήγορα όμως οι γηπεδούχες διόρθωσαν τα λάθη τους και πήραν εκ νέου προβάδισμα με 16-10. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό αφού οι Παραδεισσιώτισες αργά αλλά σταθερά έφθασαν στο -1 (19-18 και 23-22). Αν ήθελαν λοιπόν να ελπίζουν στο όνειρο έπρεπε να πάρουν 3 πόντους. Και το έκαναν με την Στυλιανή Μπουγιούρη να παίρνει και τους 3 και έτσι έγινε το 2-1 με 23-25.
4ο ΣΕΤ Για άλλη μία φορά στον αγώνα το ταμπλό έγραψε 10-2. Αλλά η εξέλιξή του δεν είχε καμία σχέση με τα υπόλοιπα σετ. Οι γηπεδούχες συνέχισαν το μονόλογό τους μέχρι το τέλος του αγώνα και το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενες ήταν να πάρουν άλλους 3 πόντους με αποτέλεσμα να γραφτεί το 25-5. Για άλλη μία χρονία λοιπόν τα κορίτσια της Τελχινίδας θα αντιπροσωπεύσουν την περιοχή μας στα μπαράζ για την Α2. Οι αγώνες λοιπόν που έμειναν για φέτος και αφορούν το νησί μας είναι τα μπαράζ της γυναικείας ομάδας της Τελχινίδας και της αντρικής του Ροδίων Άθλησης. Τα σετ του αγώνα: 25 – 22 (32’), 25 – 11 (18’), 23 – 25 (26’), 25 – 5 (20’)
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΧΛΙΝΙΣ: Κώττη Α., Βλαμάκη Μ., Μαθιουδάκη Χ., Μπαλή Β., Σκορδά Α., Λαγάκη Γ., Αμορανίτη Ε., Τζανακάκη Α., Γιαννέλη Σ., Βρατσάλη Μ., Μητροπούλου Ε., Αμορανίτη Μ.
Α.Ε.Σ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τζανουδάκη Α., Μαστρογιάννη Μ., Ζακίλα Φ., Τζανουδάκη Μ., Μπουγιούρη Σ., Τριάντου Ν., Αρβανίτη Κ., Κάππα Χ., Γιωργάκη Α., Ορφανού Δ.

Φώτης Αντωνάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
DIA-GO-RAS
DIA-GO-RAS
10 years ago

Τι εγινε Τζανουδακες; Το κλεισατε επιτελους;

Elisavet Amoraniti
Elisavet Amoraniti
10 years ago

:)))))))))) ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

Lee Young-Pyo
Lee Young-Pyo
10 years ago

[quote name=”DIA-GO-RAS”]Τι εγινε Τζανουδακες; Το κλεισατε επιτελους;[/quote]

Έλα πες μας, ποια απ τις αδερφές Τζανουδάκη σου έριξε χυλόπιτα;

DIA-GO-RAS
DIA-GO-RAS
10 years ago

Πόσο πολύ πονάει ο διασυρμός.

Το θέμα αγαπητέ Lee Young-Pyo δεν είναι καμιά χυλόπιτα και άλλες αηδίες που θα βγάλετε απ το μυαλό σας, το θέμα είναι ότι καθ όλη την διάρκεια των αγώνων τους ήταν προκλητικές και έλεγαν μεγάλα λόγια.

Προχθές πήραν πόζα για να δείξουν τις φάτσες τους και είπαν πως μπορούν να κοντράρουν τον Τελχινί… το είδαμε αυτό κύριε Lee Young-Pyo πόσο πολύ τον κοντράραν, παραλίγο να νικήσουν κ όλας!!

kleanthis
kleanthis
10 years ago

Re DIA-GO-RAS de mas paratas hsyxoys lew egw…volepsou ekei sthn trith thesh kai mhn milas…mas eprhkses..alla se dikaiologw
…akoma se ponaei oti oi tzanoudakenes se apekleisan kai phges gia vrouves kai sy kai pio polu orismenes eristikes paiktries sas alla kai o proponhths sas…ouffffffff….ta eipa kai ksalafrwsa…tou xronou pali…sygxarhthria sthn telxinis gia to prwtathlima…einai aksios nikhths..ayta ta oliga loipon….asxolhsou me thn omada sou kai emeis me ton KLEANTHI mas

DIA-GO-RAS
DIA-GO-RAS
10 years ago

Ποιες παίχτριες μας ήταν εριστικές ρε φίλε, μας δουλεύεις;

Οι παίχτριες σου ήταν προκλητικές και σήμερα το πληρώσανε.. μεγάλες δηλώσεις κάνανε πες τους οι Τζανουδάκες!

Βάζω στοίχημα θα κλαίγανε σήμερα και θα πήγατε εσείς με τα τύμπανα και τις βουβουζέλες να τις παρηγορείσετε χαχαχα κρίμα που δεν ήρθα να το δω να γελάσω με την ψυχή μου!

volley
volley
10 years ago

oi diloseis pou ekanan oi aderfes Tzanoudaki den itan katholou proklitikes, kai oti eipan oti mporoun na kontraroun tin omada tis Telxinidas einai kales.
San agonistiko skeptiko, einai sosto na pisteveis oti mporeis na kontrareis i akoma kai na nikiseis opoiadipote antipalo omada, allios pio einai to noima na agonizesai????
Theoro oti kanete tin trixa-Trixia gia na volepsei kapoies skopimotites kapoion mikromialon kai pikramenon….
To protathlima teliose kai to apotelema milaei apo mono tou… 1 thesi Telxinida, 2 thesi Kleanthis kai 3 thesi Diagoras.

makis
makis
10 years ago

κύριε (DIA-GO-RAS) μάλλον έχετε πρόβλημα με το γυναικείο φύλλο, εάν δεν μπορείτε να αντεξετε τα όμορφα κορίτσια, εγώ προτείνω εκεί απέναντι από την (θύρα σας 6)είναι η παλιά πόλη και έχει ένα καθορισμένο μέρος με όμορφες αλλά αγνώστου φύλλου γυναίκες(οι πόρτες με το κόκκινο φωτάκι) που ξεδίνουν κάποιοι άντρες σαν εσένα. Καλημέρα κύριε DIA-GO-RAS

mortis
mortis
10 years ago

auti einai i katantia mas giuato de exoume omada se epaggelmatiko epipedo!trogomaste metaxy mas!kapoioi asxetoi kanoun kritiki se gunaikio athlima an einai dunaton!e re katantia!!!!!!suxaritiria k stis 2 omades!!!

DIA-GO-RAS
DIA-GO-RAS
10 years ago

Μιλούσαν πολύ και εριστικά για τον Διαγόρα και τον κόσμο του, στα μεταξύ μας παιχνίδια. Δεν είναι άγιες οι παίχτριες σας. Ειδικά οι αδερφές Τζανουδάκες παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν πολύ στόμα, να τους το κόψετε μην βρεθεί κανένας άλλος. Και για να μην μιλήσω για την Ρούλα και 1-2 άλλες ακόμα που ενώ πέρσι έπαιζαν στον Διαγόρα, φέτος τον έβριζαν και αυτές. Αλλά θα γυρίσει ο τροχός κάποια μέρα και αυτή η μέρα δεν θα αργήσει καθόλου.

Τρέξτε τώρα με τα τούμπανα σας και τις βουβουζέλες να παρηγορείσετε τις Τζανουδάκες που θα έχουν πλαντάξει στο κλάμα μετά τον χθεσινό διασυρμό τους.

makis
makis
10 years ago

#8 makis 30-03-2014 07:19
κύριε (DIA-GO-RAS) μάλλον έχετε πρόβλημα με το γυναικείο φύλλο, εάν δεν μπορείτε να αντεξετε τα όμορφα κορίτσια, εγώ προτείνω εκεί απέναντι από την (θύρα σας 6)είναι η παλιά πόλη και έχει ένα καθορισμένο μέρος με όμορφες αλλά αγνώστου φύλλου γυναίκες(οι πόρτες με το κόκκινο φωτάκι) που ξεδίνουν κάποιοι άντρες σαν εσένα. Καλημέρα κύριε DIA-GO-RAS

Thanasis Pissadakis
Thanasis Pissadakis
10 years ago

Ρε DIA-GO-RAS σταμάτα επιτέλους να αποδεικνύεις πόσο κολλημένος είσαι, κατάντησες ΑΗΔΙΑ! Τα κορίτσια είπαν πως “Μπορούμε να τους κοντράρουμε” τι ήθελες να πουν; “Πάμε να χάσουμε”;;; Όσο για τα τύμπανα και τις βουβουζέλες που λες το δικό σου το πρόβλημα ποιο είναι τελικά; Καθόμασταν ή δεν καθόμασταν διπλά στον τελευταίο ημιτελικό; Δώσαμε τα χέρια μετά την λήξη του αγώνα; Σε προκάλεσε κανείς; Παίξαμε μεταξύ μας, είχες προβάδισμα αλλα καταφέραμε να σε κερδίσουμε. Και τέλος, σταμάτα να ασχολείσαι με τα δύο κορίτσια επιτέλους! Η ανωνυμία δεν σε κρύβει όσο καλά νομίζεις…

Lee Young-Pyo
Lee Young-Pyo
10 years ago

Ρε DIA-GO-RAS για ποιον διασυρμό ακριβώς μιλάς; 3-1 ήρθαν τα σετ και αν εξαιρέσεις το τελευταίο, σε όλα τα υπόλοιπα τα πήγαν μια χαρά.

Δεύτερον, για πια προκλητική συμπεριφορά μιλάς; Στην Τέντα κανείς άλλος δικός σας δεν είπε τίποτα για κακή συμπεριφορά των κοριτσιών του Κλεάνθη, πέρα απ την δική σου που την λες μόνο εδώ μέσα.

Τα τύμπανα και τις βουβουζέλες (που ήταν 1+1) πολύ τα μελετάς. Μήπως σε ενοχλούσε ο θόρυβος; Μήπως επειδή δεν το σκέφτηκες εσύ πρώτος; Τα άλλα παιδιά πάντως του Διαγόρα, μια χαρά το διασκέδασαν μαζί με αυτούς του Κλεάνθη… μάλλον πρέπει να ήσουν σε άλλο γήπεδο εκείνη την μέρα.

Και τέλος, ποια απ τις αδερφές Τζανουδάκη σου έριξε χυλόπιτα; Πες μου και όταν πάω Παραδείσι θα πάω να την μαλώσω που σου ράγισε την καρδιά σου!

pffff
pffff
10 years ago

To athlima den prokeitai na paei mprosta etsi! Stamatiste oloi kai asxolithite me kati allo. Eleos!

makis
makis
10 years ago

καλησπέρα pffff δικαίωμα του καθενός είναι και ο καθένας με τις πράξεις τους θα απολογηθεί, εσύ που κολλάς

DIA-GO-RAS
DIA-GO-RAS
10 years ago

Thanasis Pissadakis και Lee Young-Pyo δεν λέτε ή μάλλον δεν θέλετε να καταλάβαιτε πως τα κορίτσια που υποστηρίζετε είναι κακομαθημένα και με κακό χαρακτήρα.

Δεν με ενδιαφέρει που έφτασαν στον τελικό, δεν με ενδιαφέρει που με απέκλεισαν, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι η παρουσία τους δεν τιμάει το βόλλευ. Τέτοιους αντιπαθητικούς χαρακτήρες πρέπει να τους απομονώνουμε από τον χώρο του βόλλευ διότι μόνο κακό του κάνουν.

Lee Young-Pyo εφόσον λες ότι είσουν στην Τέντα μάλλον δεν πρόσεξες καλά τους χαρακτηρισμούς της ομάδας του Κλεάνθη, ή δεν θέλησες να τους προσέξεις.

Δεν έχω θέμα με τα 2 αυτά κορίτσια και ούτε καμιά χυλόπιτα έφαγα όπως λες και ξαναλές για να με μειώσεις, έχω θέμα με όλη την ομάδα και αυτούς που την υποστήριζαν διότι η συμπεριφορά τους ήταν άκρως απαράδεκτη.

Τέλος δεν ξαναασχολούμε με αυτό το θέμα.

Lee Young-Pyo
Lee Young-Pyo
10 years ago

Afou se peirazoun toso poli oi xaraktires atomon re DIA-GO-RAS, tote tha eprepe na apomonoseis kai tin Theia Lia apo to volley pou otan exase ton proto imiteliko elege stis paiktries tou Kleanthi : oraio to doraki 😉 me ironia opos kai meta to telos tou deuterou imitelikou na xeirokrotaei eironika pros tin omada tou Kleanthi….. auti den einai proklitiki????? auti einai kalo paradeigma kai kalos xaraktiras???? auta den se peirazoun omos… kai oi kopeles tou Kleanthi einai mikres…. i 40 toso den einai pio tragiki???? pos to vlepeis esi????

ΕΦΙΑΛΤΗΣ
ΕΦΙΑΛΤΗΣ
10 years ago

Η ΘΕΙΑ ΛΙΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΗΔΗ)ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ. Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΒΟΛΛΕΥΜΑΝΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
ΑΞΙΟΣ Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ,ΒΑΡΕΤΗ Η ΤΕΛΧΙΝΙΣ…ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Α2 ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ..ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΙΣΧΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ…

tanea
tanea
10 years ago

[quote name=”ΕΦΙΑΛΤΗΣ”]Η ΘΕΙΑ ΛΙΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΗΔΗ)ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ. Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΒΟΛΛΕΥΜΑΝΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
ΑΞΙΟΣ Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ,ΒΑΡΕΤΗ Η ΤΕΛΧΙΝΙΣ…ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Α2 ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ..ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΙΣΧΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ…[/quote]

Δεν βλέπω να μείνουν σε αυτό το @@@@@@@@ που λέγεται Διαγόρας.
Α2; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

kleanthis
kleanthis
10 years ago

Eides re DIA-GO-RAS pou katanthses grafikos kai vlepeis ta misa?apevale thn eswstrefeia apo mesa sou kai ton fanatismo soy kai des thn katharh alhtheia…gia to kalo tou athlimatos kai mono..

τριτος
τριτος
10 years ago

εχουμε δει τον διαγορα ποσες δυνατοτητες εχει να ανεβει Α2…ας παρει πρωτα κανενα πρωταθλημα και μετα ισως μιλησουμε και για καμια ανοδο..παρεπιπτοντως δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με την ομαδα…αλλα φιλε λες μεγαλες μ@λ@κιες και καπως επρεπε να στην πω…

ΕΦΙΑΛΤΗΣ
ΕΦΙΑΛΤΗΣ
10 years ago

Για Διαγορα μιλαμε γατακια,αλλα που εσεις….γαυροβαζελοι ειστε ολοι σας ΟΛΑ ΣΑς ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ…..