Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρωταθλήτρια και μαθηματικά

Πρωταθλήτρια και μαθηματικά

0
Dodekanisos

Πρωταθλήτρια και μαθηματικά είναι η Ρόδος! Οι «πράσινοι» κέρδισαν τον Ορφέα στο Δημοτικό Στάδιο με 6 – 0 και έτσι εξασφάλισαν τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Τα «ελάφια» επιστρέφουν έτσι στην Γ’ Εθνική, πριν τελειώσει η φετινή χρονιά κάτι που σημαίνει ότι έχουν και τα χρονικά περιθώρια για να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα.
Στο παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου, οι παίκτες του Σάκη Δέδε δεν …πάτησαν το γκάζι ωστόσο έπαιξαν τόσο όσο χρειαζόταν για πάρουν τη νίκη και να πετύχουν τον στόχο τους. Είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό.

Στο 2΄ ο Καντιμοίρης με κοντινό πλασέ έκανε το 1 – 0
Στο 44’ μετά από σέντρα του Μπίσα από τα αριστερά, ο Κιοσέογλου με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2 – 0.
Στο 47’ ο Νάκας μέσα από την περιοχή έκανε το 3 – 0
Στο 63’ ο Μπίσα με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 4 – 0
Στο 68’ ο Κώστα με εξαιρετική προσπάθεια και πλασέ έκανε το 5 – 0.
Στο 87′ ο Καντιμοίρης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6 – 0.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ράντζα, Καντιμοίρης, Χατζηπέτρος (46′ Γεωργίου), Σουλάϊ, Κεχαγιόγλου, Τριχάκης, Αλιμερκάι, Αμανατίδης (46′ Αμπελάς), Κιοσέογλου (46′ Κώστα), Τσουλάκος (46′ Νάκας) , Μπίσα
ΟΡΦΕΑΣ: Καστανάκης, Τσικούρης, Αντωνιάδης, Στεργιόπουλος (84’ Γιαννόπουλος), Τζοβαλίν, Σβέρκος, Τσακμακίδης, Αυγουστάκης, Λουκίσσας (38’ λ.τ. Μαλανδρής), Ντουρμισλάρι (50’ Μαγιόγλου), Μαχραμάς (46′ Καπέσιος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments