Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Παπαδοπούλου!

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Παπαδοπούλου!

0
papadopoulou tenis
Dodekanisos

Υπερήφανος ο τενιστικος κόσμος της Ρόδου .
Η μικρή Παπαδοπούλου Βικτώρια του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης έλαβε μέρος στο πανελλήνιο περιφερειακό πρωτάθλημα Νότιας Ελλάδας για παιδιά κάτω των 10 ετών και κατέκτησε την πρώτη θέση .
Οι αγωνες έγιναν στην Αθήνα στα γήπεδα του Παπάγου υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) για την Νότια Ελλάδα και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Κουφαλιων στην Χαλκηδονα (Θεσσαλονίκη ) για την βόρεια Ελλάδα .
Σε ένα δύσκολο 64αρι ταμπλό ξεκίνησε με πρώτο αγώνα ενάντια στην Καράουζα απο το σύλλογο Αντισφαίρισης Ραφήνας και με σκορ 6-1 δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της αξίας της.
Στους 16 συναντήθηκε με την Ζάρκου όπου το τελικό 6-1 έδειξε πως η πρόκριση στους 8 κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.
Πιο δύσκολος ο αγώνας με την Παπαναστασίου απο τον Παπάγο για την πρόκριση στους 4 αλλα με ένα 6-2 η Βικτώρια “καθάρισε” σχετικά γρήγορα την υπόθεση πρόκριση.
Αντιμέτωπη με την Τζαμπατζίδη η Βικτώρια στους ημιτελικούς κερδίζει 2-0 σετ (4-1,4-1) και ο τελικός απο καθαρά Αθηναϊκή -τα τελευταία χρονια- γίνεται και Ροδίτικη υπόθεση.
Στον τελικό την περίμενε η Μειδάνη απο τον ιστορικό σύλλογο του Καλοβελώνη στην Πεύκη .
Η Παπαδοπούλου μπήκε στο γήπεδο με μεγάλη όρεξη και μεγάλη δίψα για διακρίσεις με ένα 4-0 στο πρώτο σετ και ένα 4-2 στο δεύτερο έφερε στον όμιλο της ένα ακόμα τίτλο προσθέτοντας το όνομα της στην μεγάλη λίστα διακρίσεων του ιστορικού συλλόγου .
Η Βικτώρια έκανε το πρώτο βήμα στην πορεία της προς την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος αλλα ταυτόχρονα έκανε ένα μεγάλο δώρο στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης που φέτος γιορτάζει τα 65 χρόνια απο την ίδρυση του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments