Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πρωταθλήτρια χειμώνα η Ρόδος!

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Ρόδος!

0
Dodekanisos

Σημαντική νίκη που της δίνει την ευκαιρία να πανηγυρίσει πρόωρα τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα πέτυχε η Ρόδος με το «αγγλικό» 4 – 3 σε βάρος της Μαρκό σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο. Οι «πράσινοι» άνοιξαν την βαθμολογική ψαλίδα στους επτά βαθμούς και έστειλαν το πιο ηχηρό μήνυμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα τίτλου.

Το παιχνίδι είχε δυο εικόνες. Ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο που είχε να προσφέρει πάρα πολλές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο και ένα στείρο δεύτερο που δεν είχε καλό ρυθμό και δεν είχε και φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τα «ελάφια» στο ξεκίνημα κάνοντας μόλις στο 3’ το 0 – 1 όμως αυτό δεν πτόησε καθόλου τους γηπεδούχους οι οποίοι έχοντας έναν δαιμονιώδη ρυθμό μέχρι και το 18’ «έλιωσαν» την ρυθμό πετυχαίνοντας τρία τέρματα (3 – 1). Οι παίκτες του Κώστας Βελιτζέλου χαλάρωσαν αισθητά στη συνέχεια κάτι το οποίο πλήρωσαν μιας και η Μαρκό που είναι μια ομάδα επικίνδυνα επιθετικά το εκμεταλλεύτηκε και μέχρι και το φινάλε του ημιχρόνου έκανε το 3 – 3 δίνοντας νέα τροπή στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε πάρα πολύ με τη Ρόδο πάντως να ελέγχει τον αγώνα και να μην απειλείται από τους αντιπάλους που στο διάστημα αυτό δεν έδειξαν ικανοί για να φθάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Τζήμα. Η Ρόδος κατάφερε να κάνει το 4 – 3 και από εκεί και πέρα διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα και έφθασε στο ζητούμενο που ήταν φυσικά η κατάκτηση της νίκης.

Μόλις στο 3’ ο Χίσο με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0 – 1. Η Ρόδος «απάντησε» στο 7’ με ψύχραιμο πλασέ του Μπουντόπουλου (1 – 1) και στο 16’ ο Καταρτζής με ωραία κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 1). Στο 18’ μάλιστα ο Βουργουτζής με κοντινό πλασέ έκανε το 3 – 1 αλλά η Μαρκό αντέδρασε. Στο 30’ ο Κορομηλάς με προβολή μετά από σύγχυση στα καρέ της Ρόδου έκανε το 3 – 2 και στο 45’ μετά από προσπάθεια για μακρινό σουτ του Αλεξίου, η μπάλα στρώθηκε στον Σάμιο που με ψύχραιμο πλασέ από κοντά έκανε το 3 – 3. Το τελικό 4 – 3 διαμόρφωσε ο Χατζησάββας στο 71′ με κοντινό πλασέ μετά από σύγχυση στην άμυνα της Μαρκό.

ΡΟΔΟΣ: Τζήμας , Σταυλάς (55’ Μπίσα), Νικολόπουλος (62’ λ.τ. Τριχάκης), Κανταρτζής, Σούλης, Μισέλ, Βουργουτζής (26’ λ.τ. Παπαθανασίου), Ραχήμ, Χατζησάββας, Δελαπόρτας, Μπουντόπουλος (68’ Σουλάϊ)
ΜΑΡΚΟ: Μπαλασάκης, Σόφης, Μανωλιάς Γ., Κορομηλάς, Τσακίρης (80’ Νασκλαβάνος), Αλεξίου, Γκεμίσης (88’ Χ. Μανωλιάς), Θέος (73’ Πινέϊρο), Σάμιος, Χίσο, Ατματζίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments