Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρωταθλήτρια χειμώνα η Αναγέννηση Έμπωνας

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Αναγέννηση Έμπωνας

0
Dodekanisos

Επέστρεψε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας η Αναγέννηση Έμπωνας η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Ασπίδας Σαλάκου με 4 – 2 και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα. Αν και οι γηπεδούχοι έκαναν φιλότιμη προσπάθεια και από εκεί που έχαναν με 2 – 0 ισοφάρισαν σε 2 – 2, εντούτοις οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έχοντας και πιο ποιοτικό ρόστερ, κατάφεραν να πάρουν το σημαντικό ενόψει της συνέχειας “τρίποντο”.
Στο 16′ ο Μήτρου και στο 21′ ο Νικολής έβαλαν την Αναγέννηση με δυο τέρματα μπροστά στο σκορ ( 0 – 2). Η Ασπίδα αντέδρασε και αφού αρχικά μείωσε το σκορ με τον Ραφτόπουλο (στο 37′) έφθασε στην ισοφάριση με τον Καϊμαξή στο 50′ (2- 2). Στο 65′ όμως ο Μήτρου και στο 77′ ο Κατωτικίδης διαμόρφωσαν το τελικό 2 – 4.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας (Κασιώτης, Σαρρής) ο οποίος στο 40′ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Συράκο για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΠΙΔΑ: Στεργενάκης, Σπάτα, Συράκος, Κυριακάκης, Μάχλης, Καϊμαξής (72′ λ.τ. Τεχνίτης), Παπαστεργής (43′ Κεβάνι), Κυπραίος, Ζαμαντάκης (67′ Γκλάβας), Χειμωνέττος (85′ Τσιμπιδάκης), Ραφτόπουλος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Αναστασάς, Γιασιράνης, Τσιώνης, Μ. Σφυράκης, Χριστοδούλου (81′ Ντελλάκης), Π. Μήτρου (70′ Παπαθεοδωράκης), Κωνσταντάκης, Νικολής (85′ Μανωλικάκης), Μερισιώτης, Κατωτικίδης, Ν. Μήτρου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments