Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Πρωταθλητής ο Αντίμαχος!

Πρωταθλητής ο Αντίμαχος!

0
antimaxos
Dodekanisos

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον όμιλο νήσων της Β’ κατηγορίας και την άνοδο στην Α2, πανηγυρίζει  ο Αντίμαχος. Η ομάδα της Κω κατάφερε να πάρει τον έναν βαθμό που χρειαζόταν για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕ Λέρου στο γήπεδο της Αντιμάχειας.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, όμως οι προσπάθειες τους δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και έτσι συμβιβάστηκαν και με τον βαθμό της ισοπαλίας που τους χάρισε τον τίτλο.
Ο Αντίμαχος έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί με τους Οικονόμου (8’, 44’, 54’) και Συνεσίου (66’), ενώ αποβλήθηκε ο Σκαλέρης από τον διαιτητή Φραγκιαδάκη, καθώς τον έβρισε στο 44ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τον μη καταλογισμό πέναλτι.

Αντίμαχος: Τριτσάρης, Συνεσίου Μ., Διακαντώνης, Καράμιαλης, Συνεσίου Γ., Συνεσίου Ζ., Τσατσακλάς, Φεσσάρας, Οικονόμου, Δημαράκης, Ατσαλάκης
ΑΕ Λέρου: Γκούτογλου, Στάμος, Κιαννές (65′ Xαρίνος), Κουρούνης, Σκεμπές, Ασημακόπουλος, Ηλίας, Δράκος Μ., Δράκος Ι. (73′ Πλόχωρος), Γιαννουκάς, Φουντουκάκης.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments