Αρχική Επικαιρότητα «Προσπαθούν να επιβάλλουν υγειονομική τυραννία μέσω της αστυνομίας!»

«Προσπαθούν να επιβάλλουν υγειονομική τυραννία μέσω της αστυνομίας!»

0
Dodekanisos

Την δημόσια παραίτηση της από το σώμα έδωσε μια αξιωματικός της αστυνομίας της Βικτώρια! Και αυτό διότι εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόστηκαν στους πολίτες οι οδηγίες του επικεφαλής υγειονομικού λειτουργού της πολιτείας. Η αξιωματικός λέγεται Krystle Mitchell και η οποία εμφανίστηκε ζωντανά σε μια συνέντευξη η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη όσον αφορά τη δουλειά που κάνω σε καθημερινή βάση. Αλλά πίσω από αυτό βρίσκονται όλοι οι φίλοι μου που είναι αστυνομικοί, που εργάζονται στην πρώτη γραμμή και υποφέρουν καθημερινά επιβάλλοντας τις οδηγίες (του επικεφαλής υγειονομικού της Βικτόριας), τις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία ή σίγουρα η μεγάλη πλειοψηφία δεν πιστεύουν και δεν θέλουν να επιβάλουν! Επιλέγω λοιπόν να σταματήσω και παραιτούμαι γιατί δεν μπορώ να θεραπεύσω πια στην ψυχή μου τον τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός μου στον οποίο αγαπώ να εργάζομαι χρησιμοποιείται για να επιβάλει την τυραννία της υγείας».

Η ίδια απάντησε στην ερώτηση γιατί επέλεξε να πάρει μέρος στη συγκεκριμένη συνέντευξη πριν παραιτηθεί, φορώντας τη στολή:
«Το έκανε για να δει ο κόσμος ότι δεν είναι όλη η αστυνομία εναντίον τους. Και από την άλλη πλευρά να δει και η αστυνομία ότι δεν είναι όλοι διαδηλωτές που έρχονται εκεί να πολεμήσουν. Είναι μειοψηφία. Υπάρχει μια μειονότητα και από τις δύο πλευρές και είναι αυτές που τραβούν την προσοχή στα μέσα ενημέρωσης. Η μειοψηφία της αστυνομίας … χρησιμοποιεί περισσότερη δύναμη από όσο είναι απαραίτητο για να πραγματοποιήσει αυτές τις συλλήψεις σε διαδηλώσεις ή για να επιβάλει οδηγίες».

https://www.youtube.com/watch?v=0Kn6AFl5G1c&t=1309s

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments