Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Προσπάθειες ανασύνταξης

Προσπάθειες ανασύνταξης

0
diagoras_ilioupoli1
Dodekanisos
Ο Διαγόρας δεν μπόρεσε να φύγει από τον Εύοσμο με ένα θετικό αποτέλεσμα .Ηττήθηκε με 3-0 από τον Αγροτικό Αστέρα και έπεσε πλέον στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ευρισκόμενος δυο πόντους πίσω από τον Λεβαδειακό αλλά και οκτώ μπροστά από την Δόξα Δράμας. Αυτό σημαίνει πώς πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να βρεθεί και πάλι σε ψηλότερη θέση, μιας και αυτή που κατέχει δεν του δίνει τίποτα, όσον αφορά την ειδική βαθμολογία.
Ο γηραιός προσπάθησε να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα αμυντικά, μιας και δεν υπήρχαν πολλές επιλογές για τον Πέτρο Ρουτζιέρη, αλλά δεν τα κατάφερε. Τα γκολ που δέχθηκε προς το τέλος του ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του β΄μέρους, ήσαν καθοριστικά, ενώ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, έπαιξε φυσικά κι ο τραυματισμός των τριών παικτών που έγιναν αλλαγή, με το βάρος πλέον να πέφτει στους νεαρούς παίκτες της ομάδας που προωθήθηκαν από τους Νέους.
-Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Σταύρος Πεταυράκης έπαιξε σε όλο το ενενηντάλεπτο ενώ σαν αλλαγές στον αγώνα μπήκαν ο Μιχάλης Φράγκος, ο Πανορμίτης Καρπαθάκης αλλά κι ο Γιώργος Μαριεττάκης, ο οποίος έκανε ντεμπούτο σε επαγγελματικό παιχνίδι στον Εύοσμο.
Οι νεαροί παίκτες του Διαγόρα άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις , προσπάθησαν στο χρονικό διάστημα που έπαιξαν και έδειξαν, πώς μπορεί να βασίζεται σε αυτούς μελλοντικά ο Διαγόρας, δείγμα επίσης, του πόσο καλή δουλειά γίνεται τα τελευταία χρόνια στις υποδομές της ομάδας.
Ο αγώνας όμως στον Εύοσμο άφησε και ¨τραύματα¨ στην ομάδα και σήμερα θα φανεί κατά πόσο μπορούν οι τραυματίες να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του Σαββατιάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Πιερικό.
-Ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, ήταν η πρώτη αλλαγή του Διαγόρα. δεν προπονήθηκε χθες καθόλου, καθώς δέχθηκε κλωτσιά και θα υποβληθεί σήμερα σε ακτινογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.
-Ο Χοσέ Ρέγιες αντιμετωπίζει κι εκείνος πρόβλημα από ένα τράβηγμα στον δικέφαλο
-Ενώ ο Απόστολος Σκόνδρας βγήκε έχοντας διάστρεμμα.
Η κατάσταση και των τριών, θα φανεί σήμερα οπότε και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το μάτς με τον Πιερικό, το οποίο θέλει να κερδίσει ο Διαγόρας οπωσδήποτε.
Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί, πώς συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες ο Μπάρτος Ταραχούλσκι, για τον οποίο ο επίσημος Διαγόρας θα αποφασίσει σήμερα σε ποιόν αγώνα  θα δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του.
Αντίθετα με τους πιο πάνω, πρέπει να σημειωθεί πώς επανέρχονται το Σάββατο στο μάτς με τον Πιερικό, τόσο ο Γιώργος Σαλαμαστράκης όσο και ο Παναγιώτης Σπάρταλης.
Σήμερα οι κυανέρυθροι γυμνάσθηκαν σε δυο γκρουπ στο βοηθητικό . Εκείνοι που αγωνίσθηκαν στον Εύοσμο, ακολούθησαν χαλαρούς ρυθμούς, ενώ οι υπόλοιποι πλην των τραυματιών μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα .

Από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Διαγόρας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments