Αρχική Επικαιρότητα Προσπαθεί να αποδείξει πως είναι ζωντανός γιατί θέλει να εμβολιαστεί!

Προσπαθεί να αποδείξει πως είναι ζωντανός γιατί θέλει να εμβολιαστεί!

0
Dodekanisos

Απίστευτο και όμως… Ελληνικό! Ένας πολίτης από το Αιγάλεω θέλει να εμβολιαστεί αλλά δεν μπορεί, γιατί είναι καταχωρημένος ως νεκρός. 

Το απίστευτο περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 18 χρόνια στο Αιγάλεω, με τον πολίτη να προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ζωντανός! Ο εν λόγω κύριος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ανέφερε ότι θέλει να εμβολιαστεί, γιατί πιέζεται από τον εργοδότη του. Παρόλα αυτά δεν δύναται, γιατί είναι καταχωρημένος ως νεκρός. 

«18 χρόνια πάμε όπου μπορούμε και ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον», περιέγραψε η σύζυγός του. Παράλληλα εξήγησε πως παρά το γεγονός ότι ο άνδρας της κάνει φορολογική δήλωση – όλα αυτά τα χρόνια- δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

«Στείλαμε mail στο γραφείο του πρωθυπουργού για να κάνω το εμβόλιο. Δεν μπορώ να ψηφίσω, αλλά κάνω φορολογική δήλωση. Παρακαλώ να κάνουμε το εμβόλιο, γιατί με απειλούν ότι αν δεν κάνω το εμβόλιο θα με απολύσουν», τόνισε ο Γ. Διαμαντής

Όπως εξήγησε, το πρόβλημα του έγινε γνωστό όταν πριν από 18 χρόνια πήγε να ψηφίσει και του είπαν πως «δεν μπορεί» και τότε διαπίστωσε ότι ήταν «πεθαμένος». Έκτοτε δεν έχει ψηφίσει ποτέ. Ο ίδιος και η σύζυγός του κάνουν το παν για να εμβολιαστούν.

Μιλώντας, επίσης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης είπε: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια λύση στον άνθρωπο, για να μπορέσει να εμβολιαστεί».

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο περιστατικό είχε μεταδοθεί από το 2017 μέσα από την εκπομπή του κ. Γιώργου Παπαδάκη. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και ο αγανακτισμένος πολίτης δεν έχει βρει λύση στο πρόβλημά του. Ενώ είναι ζωντανός στα χαρτιά θεωρείται νεκρός! 

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments