Αρχική Αθλητικά νέα «Προσωπική επιλογή ο εμβολιασμός», λέει η Hublot χορηγός του Τζόκοβιτς

«Προσωπική επιλογή ο εμβολιασμός», λέει η Hublot χορηγός του Τζόκοβιτς

0
Dodekanisos

H Hublot ελβετική εταιρεία ρολογιών πολυτελείας, χορηγός του Νόβακ Τζόκοβιτς, τοποθετήθηκε πρώτη φορά δημόσια για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Αυστραλία και που οδήγησαν στην απέλαση του Σέρβου τενίστα.

Ειδικότερα, η εταιρεία Hublot σε σχετική ερώτηση του παγκόσμιου πρακτορείου ειδήσεων Reuters, απάντησε ότι ο εμβολιασμός αποτελεί προσωπική επιλογή. «Περιμένουμε να δούμε ποια είναι η θέση του σε σχέση με όλα αυτά που πέρασε. Ο εμβολιασμός είναι κάτι ιδιωτικό. Εκτιμούμε την προσωπική ελευθερία, ο καθένας μπορεί να αποφασίσει, κάποιος μπορεί να είναι υπέρ ή κατά, αυτή είναι η θέση μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Hublot, Ricardo Guadalupe. 

Επιπροσθέτως, ο Guadalupe εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Τζόκοβιτς θα προβεί σε μία δήλωση -για όσα έζησε στην Αυστραλία- μόλις ολοκληρωθεί το Australian Open στις 30 Ιανουαρίου. «Θα καθορίσουμε τη θέση μας τότε» τόνισε.

Όπως αναφέρει το Reuters, η Hublot, χορηγός μεγάλων αθλητών, συμπεριλαμβανομένων των Πελέ, Κιλιάν Μπαπέ και Γιουσέιν Μπολτ, έφτασε σε συμφωνία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς τον περασμένο Αύγουστο. Ο Σέρβος τενίστας κέρδισε πέρυσι 30 εκατομμύρια δολάρια από χορηγίες, σύμφωνα με το Forbes.

Ένας άλλος κορυφαίος χορηγός του Τζόκοβιτς, η Γαλλική μάρκα ενδυμάτων Lacoste, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα επικοινωνήσει μαζί του, για να εξετάσει τα γεγονότα στην Αυστραλία.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Peugeot, αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό. Ενώ η τράπεζα Raiffeisen Bank International με έδρα την Βιέννη της Αυστρίας, είπε ότι συμφώνησε πολυετή συνεργασία με τον Σέρβο με βάση την ισχυρή φήμη του στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Η απόφαση ελήφθη «πολύ πριν από την τρέχουσα αναφορά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και το καθεστώς εμβολιασμού του για τον κορονοϊό και τη συμμετοχή του στο Australian Open», ανέφερε σε δήλωση που εστάλη μέσω email τη Δευτέρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments