Αρχική Videos «Προσοχή, τα δυτικά έθνη ετοιμάζουν …έγχρωμη επανάσταση στη Σερβία!»

«Προσοχή, τα δυτικά έθνη ετοιμάζουν …έγχρωμη επανάσταση στη Σερβία!»

0

Για «έγχρωμη επανάσταση στη Σερβία που προετοιμάζεται από τα Δυτικά Έθνη», προειδοποίησε η πρόεδρος της άνω αίθουσας του Ρωσικού κοινοβουλίου Βαλεντίνα Ματβιένκο σε τοποθέτηση που έκανε. Η ίδια αναφέρθηκε στα πρόσφατα περιστατικά με τους μαζικούς πυροβολισμούς που έπληξαν τη χώρα.

 «Αυτό που έχουμε σήμερα είναι ένα κλασικό παράδειγμα δικτυοκεντρικού πολέμου, όταν οι δικτυακές δομές υπό τον έλεγχο της Δύσης χρησιμοποιούν κάποιο θέμα για να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση, ελπίζοντας ότι θα χρησιμεύσει ως έναυσμα. Στη συνέχεια προκαλούν μαζικές διαδηλώσεις και αναπτύσσουν προετοιμασμένη τοπική αντιπολίτευση», είπε σε συνέντευξή της σε Σερβικό μέσο

Η Ματβιένκο είπε ότι «η ίδια προσέγγιση χρησιμοποιήθηκε με τις εξεγέρσεις της Αραβικής Άνοιξης, καθώς και στο Ιράν. Στην περίπτωση της Σερβίας, πρόσθεσε, «οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους επιδιώκουν να προκαλέσουν την οργή του κοινού για τους δύο μαζικούς πυροβολισμούς, που σημειώθηκαν στο Βελιγράδι και στο Μλάντενοβατς». Υπενθυμίζουμε ότι στις 3 Μαΐου, ένας πυροβολισμός σε σχολείο στο Βελιγράδι στοίχισε δέκα ζωές, αφού ένας μαθητής χρησιμοποίησε τα πυροβόλα όπλα του πατέρα του για να επιτεθεί σε άλλα παιδιά και το προσωπικό. Την επόμενη μέρα, ένας 20χρονος άνδρας επιτέθηκε με πυροβολισμούς, σκοτώνοντας εννέα σε διάφορες τοποθεσίες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments