Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πρόσκληση στους μαθητές για την έκθεση ποδηλάτου με αφορμή τη Historica

Πρόσκληση στους μαθητές για την έκθεση ποδηλάτου με αφορμή τη Historica

0
Dodekanisos

Για μία ακόμη χρονιά την έκθεση του παλιού ιστορικού ποδηλάτου στο Μουσείο Νεολληνικής ιστορίας (Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου, οδός Ι. & Π. Νεστορίδη/ πρώην Κω), στο πλαίσιο της 4ης Historica 2022 θα παρακολουθήσει πλήθος κόσμου.

Εκατοντάδες κάτοικοι της Ρόδου, αλλά και ξένοι επισκέπτες θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην έκθεση ποδηλάτου, όπου τα εκθέματα του παρελθόντος αναμένεται και πάλι να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα. Οι διοργανωτές της 4ης Historica 2022 θα αποστείλουν έγγραφο στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση της Ρόδου, έτσι ώστε  να επισκεφτούν την έκθεση όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία, στο πλαίσιο της ενημέρωσης τους και για την ιστορία της ποδηλασίας στο νησί.

Μάλιστα για το λόγο αυτό η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 24 Οκτωβρίου, οπότε μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου να έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τον εκθεσιακό χώρο οι μαθητές από τις σχολικές βαθμίδες της Ρόδου. Όπως είναι εύλογο οι διεργασίες συνεχίζονται για την τέταρτη κατά σειρά Historica (από 24 έως 30 Οκτωβρίου), που αναμένεται και φέτος να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου και φυσικά των μεγάλων μορφών της ποδηλασίας, που έχουν γράψει ξεχωριστή ιστορία στη Ρόδο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments