Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πρόσκληση στα σχολεία ενόψει μαραθωνίου

Πρόσκληση στα σχολεία ενόψει μαραθωνίου

0
Dodekanisos

Πρόσκληση στην Σχολική Κοινότητα της Δωδεκανήσου, να συμμετάσχει στο 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο της Ρόδου στις 29 Απριλίου 2019, απέστειλε η Οργανωτική Επιτροπή.

Η υπεύθυνη του τομέα κα. Αδαμαντία Φατσέα, που είναι η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Α/θμιας& Β/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Δωδεκανήσου, απέστειλε επιστολές στους Διευθυντές την παρακάτω επιστολή:

«Με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούμε τη σχολική σας κοινότητα, εκπ/κους, μαθητές/τριες και γονείς, να συμμετάσχει στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμου, που θα διεξαχθεί στην πόλη της Ρόδου, την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018.

Παράλληλα με το αγώνισμα του Μαραθωνίου στα 42 χλμ., θα διεξαχθούν και αγώνες: Ημιμαραθωνίου δρόμου 10 χλμ, (για μαθητές/τριες άνω των 15 ετών), δρόμου 5 χλμ. (μαθητές/τριες άνω των 12 ετών) και δρόμου 1.000μ., (μόνο για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων, γεννημένα τα έτη 2006 έως 2009).

Στους συμμετέχοντες και στις συμμετέχουσες, των 5χλμ. και των 10χλμ. με την εγγραφή τους θα δοθούν: τσάντα, αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή ηλεκτρονικής χρονομέτρησης με chip, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών και πιστοποιητικό συμμετοχής online.

Στους συμμετέχοντες και στις συμμετέχουσες, των 1000μ., με την εγγραφή τους θα δοθούν: Τσάντα, αναμνηστικό μπλουζάκι, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Για την ομαδική εγγραφή συμμετοχής των σχολείων (Γυμνασίων και Λυκείων) για τα 5χλμ. το ποσόν εγγραφής έχει οριστεί στα 5€ το άτομο, για τα 10χλμ. έχει οριστεί στα 15€ το άτομο, ενώ η ομαδική εγγραφή συμμετοχής των Δημοτικών Σχολείων στα 1000μ., είναι Δωρεάν.

Είναι μια ευκαιρία για τους μαθητές και τις μαθήτριες, για τους/τις εκπ/κους και για τους γονείς να συμμετάσχουν σε έναν Διεθνή Αγώνα, με όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται και να αποκτήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Ο αγώνας είναι πιστοποιημένος από τον ΣΕΓΑΣ, την IAAF & την Διεθνή Ομοσπονδία Μαραθωνίων Δρόμων AIMS και συνδιοργανώνεται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ΔΟΠΑΡ και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μαραθώνιος Ρόδου», με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

 

Ευελπιστούμε, όπως και στο Μαραθώνιο του 2017, η συμμετοχή σας να σηματοδοτήσει την επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης.

Στο σχολείο της Δευτεροβάθμιας με τις περισσότερες συμμετοχές θα δοθεί αθλητικό υλικό, αξίας 300€.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής, την εγγραφή και τις δυνατότητες εθελοντικής δραστηριότητας, μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα https://rhodesmarathon.gr/el/ .

Για κάθε επιπλέον πληροφορία: Κλεοπάτρα Τσιτσιπά – Υπεύθυνη εγγραφών, Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου (2241030145).

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments