Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Προσφέρουν το κάτι παραπάνω

Προσφέρουν το κάτι παραπάνω

0
akadimia_xosada
Dodekanisos
Οι υποδομές Ποδοσφαίρου στη χώρα μας λειτουργούν όπως το Ελληνικό δημόσιο…Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Εξάλλου πάντα υπάρχει και η εξαίρεση στον κανόνα και πραγματικά σε κάποιες ακαδημίες ομάδων του νησιού μας γίνεται καλή δουλειά με τα γνωστά αποτελέσματα. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν υπάρχουν κατάλληλες εγκαταστάσεις για να γίνει μια πιο ολοκληρωμένη δουλειά. Σε αυτό το σημείο έρχονται οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου για να προσφέρουν μια πιο επαγγελματική άποψη από όλες τις πλευρές μιας και εκεί εκτός του ότι υπάρχει η δυνατότητα τα παιδιά να χωριστούν σε γκρουπ ανάλογα την ηλικία τους (στις κοινές ακαδημίες τα παιδιά προπονούνται όλα μαζί), και ο προπονητής μπορεί να ασχοληθεί πιο σχολαστικά με το κάθε παιδί και άλλοτε να εστιάσει εκεί που υστερεί και άλλοτε στα δυνατά του σημεία. Οι καιροί φυσικά είναι δύσκολοι , αλλά με μια έρευνα αγοράς που κάναμε οι τιμές είναι προσιτές και φυσικά οι ακαδημίες για να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το προϊόν που προσφέρουν και να δώσουν έναν αέρα προοπτικής, συνάπτουν συνεργασίες με μεγάλες ομάδες τόσο εγχώριες όσο και του εξωτερικού. Η ακαδημία που διαθέτει ο έμπειρος πρώην τερματοφύλακας και εδώ και χρόνια προπονητής Βαγγέλης Χοσάδας με τον συνεργάτη του Γιάννη Κουμνάκη, έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο από όποιο πόστο και να ανέλαβε , είναι υπόδειγμα από την οποία μάλιστα έχουν βγει και πολύ καλοί παίχτες. Πρόσφατα παραδείγματα ο νεαρός Γιάννης Γιώργου ( Μικτές, Εθνική), Πολυμερίδης Χρήστος, Βασίλης Λατσός ( Μικτή), Νικολής Αντώνης ( Ατρόμητος), που διαπρέπουν στο χώρο του ποδοσφαίρου παρά το νεαρό της ηλικίας τους.
Η Ακαδημία τους μάλιστα πριν λίγο καιρό άρχισε συνεργασία με την ομάδα της  Liverpool, ανοίγοντας το δρόμο προς την Ευρώπη και όχι μόνο… Τι εννοούμε με αυτό; Εκτός του ότι προπονητές απεσταλμένοι από τη μεγάλη ομάδα και ειδικοί για τις μικρές ηλικίες έρχονται τέσσερις φορές το χρόνο για να δουν τα παιδιά και την πρόοδο τους, οργανώνουν και CUP , δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να επισκεφθούν μια άλλη χώρα και νa δουν από κοντά γνωστά πρόσωπα και καθώς πρέπει υποδομές.
Συγκεκριμένα πριν δυο εβδομάδες 40 παιδιά από την Ελλάδα χωρισμένα σε τρία γκρουπ (και από την ακαδημία του κ. Χοσάδα/ Κουμνάκη) ταξίδεψαν ως την Αγγλία για το CUP που οργανώθηκε από τηn Aγγλική ομάδα της Liverpool το οποίο ήταν μόνο για Έλληνες. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το γήπεδο της γνωστής ομάδας , να ξεναγηθούν στους χώρους του και να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα Έβερτον – Άστον Βίλα. Επίσης εκτός από όλα αυτά, τα παιδιά προπονήθηκαν επί δύο μέρες για πέντε ώρες (10:00-15:00) και μάλιστα τη δεύτερη υπό το βλέμμα του σκαουτερ της ομάδος ο οποίος από όσα μπορέσαμε να μάθουμε σημείωσε και κάποιο Ελληνόπουλο. Όπως ήταν φυσικό οι νεαροί ποδοσφαιριστές γύρισαν εντυπωσιασμένοι από την πρωτόγνωρη γι’ αυτούς εμπειρία και δεν αποκλείεται να τους έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσουν περισσότερο και να κυνηγήσουν το όνειρα τους. Τέλος να αναφέρουμε πως στο CUP αυτό πήγαν όσα παιδιά ήθελαν ( με δικά τους έξοδα) συνοδευόμενα από τους γονείς τους , καθώς και ο προπονητής Βαγγέλης Χοσάδας με τον συνεργάτη του Γιάννη Κουμνάκη σαν κύριοι εκφραστές της συνεργασίας αυτής με την Αγγλική ομάδα.DSC00276DSC00467DSC00623
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments