Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Πρόσφεραν θέαμα στο κάστρο CAMELOT (pics)

Πρόσφεραν θέαμα στο κάστρο CAMELOT (pics)

2
19
Dodekanisos

Πλούσιο θέαμα και πολλές συγκινήσεις πρόσφεραν στον κόσμο όσοι συμμετείχαν στο 1ο προπονητικό τουρνουά beach volley με την επωνυμία Camelot 2014 που πραγματοποιήθηκε χθες στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις στο Κάστρο Κάμελοτ στο χωριό Φάνες. Διοργανωτές ήταν ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ΤΕΛΧΙΝΙΣ και η Rhodian Sports Events. Συνολικά έδωσαν το παρών οκτώ ανδρικές και έντεκα γυναικείες ομάδας. Συγκεκριμένα:
Άντρες
Μπαλής Παναγιώτης – Αντρέας Παπαδόπουλος
Ιορδάνης Αυγουστής – Ροσσέτο Σταυλά
Χαριστης Στέλιος – Μιχάλης Γεράκης
Ορμενάι Γκένσι – Χειμωνέττος Κώστας
Κώστας Κυρίτσης – Χρήστος Δήμας
Θεόδωρος Αναστασιάδης – Κώστας Θεουλάκης
Αναστάσης Wilson – Νίκος Καταβενάκης
Θεόδωρος Σαλονίτης – Κώστα Κεσίδης
Αράπης Φρατζής – Κουκουγκέλης Γιώργος
Γυναίκες
Κλαδίτη Κόνη – Μαρία Ιγκλέση
Αγγελική Αγγελή – Μαριλέττα Δόϊκα
Νικολέτα Αμορανίτη – Αγγελίνα Κώτη
Βαλσαμίνα Τσιράκου -Κων/να Αγγελή
Σοφία Οικονόμου – Βάσω Σφήκα
Ντιλέκ Χουσείν – Κωνσταντίνα Λορένζου
Κατερίνα Ακάϊ – Χρυσάνθη Κάππα
Ευρίκλεια Βαρβιδάκη – Εύη Αντωνά
Λουίζα Τσαγκαράκη – Νικολέτα Αξιοτίδου
Μαρίνα Χατζηβάσιλα – Μαρία Σκουφρή.
Ελισάβετ Αμορανίτη – Αφροδίτη Χριστοδούλου
Στον πρώτο ημιτελικό των γυναικών , οι Νικολέτα Αμορανίτη – Αγγελίνα Κώτη έπαιξαν αντιμέτωπες με τις Λουίζα Τσαγκαράκη – Νικολέτα Αξιοτίδου και με 2-0 σέτ ( 15-08, 15-12) κέρδισαν το εισιτήριο για τον Τελικό. Στον δεύτερο ημιτελικό, οι Κατερίνα Ακάη – Χρυσάνθη Κάππα ήρθαν αντιμέτωπες με τις Βάσω Σφήκα – Σοφία Οικονόμου και με 2-0 σετ ( 20-18, 15-05) πέρασαν στον τελικό.
Στον πρώτο ημιτελικό των ανδρών, οι Ιορδάνης Αυγουστής – Ροσσέτος Σταυλάς έπαιξαν αντιμέτωποι με τους Χαριστή Στέλιο – Γεράκη Μιχάλη και με 2-1 σέτ ( 12-15, 15-13, 13-11) πέρασαν πρώτοι στον τελικό. Στον δεύτερο ημιτελικό, οι Ορμενάί Γκένσι – Χειμωνέττος Κώστας κέρδισαν με 2-0 σετ (15-7,15-8) και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.
Στον τελικό των γυναικών, μετά από ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκόρ, το ζευγάρι Νικολέτα Αμορανίτη – Αγγελίνα Κώτη στέφθηκαν νικήτριες με 2-0 σετ (15-6, 18-16) και δικαίως πήραν το χρυσό μετάλλιο.
Ο τελικός των ανδρών έκρυβε πολλές θεαματικές φάσεις με δυνατά καρφιά και εντυπωσιακές διεκδικήσεις πάνω από το φιλέ.Οι Ορμενάί Γκένσι και Χειμωνέττος Κώστας κέρδισαν τους Ιορδάνη Αυγουστή και Ροσσέτο Σταυλά και πήραν τον τίτλο με 2-1 σετ ( 15-13, 10-15 και 11-8).
Ο ΡΣΦΠ ΤΕΛΧΙΝΙΣ και η Rhodian Sports Events θα ήθελαν να ευχαριστήσουν «την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου, την Κοινότητα Φανών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Νικολίτση, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον κ. Μιχάλη Δρακιού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Φανών για την πολύτιμη και απλόχερη συνεργασία τους. Επίσης τις επιχειρήσεις και εταιρίες που βοήθησαν και υποστήριξαν την διεξαγωγή του 1ου προπονητικού τουρνουά Beach Volley CAMELOT 2014. Την Εταιρία ΡΑΜΜΟΣ food services , την εταιρία Νύμφη για την δωρεά εμφιαλωμένου νερού για τους αθλητές, και τις επιχειρήσεις BLACK ADDER PUB, το Οβελιστήριο ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ, η Κυπριακή Ταβέρνα ΤΟ ΑΓΡΙΝΟ, την πιτσαρία TOSCANNA , Την πιτσαρία Ο ΙΤΑΛΟΣ , το Κομμωτήριο DOMUS DI CAPELLI, την Εταιρία ΤΡΟΠΑΙΟΝ , το Συνεργείο αυτοκινήτων PIT STOP ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ, Κατάστημα Αθλητικών ειδών STADIUM SPORT, Κατάστημα Αθλητικών Ειδών SPORTMANIA, Κατάστημα Αντρικών ρούχων OPSIS , Κατάστημα EVA MORITZ BOUTIQUE, το Κατάστημα Αθλητικών ειδών SPOR LIFE, το Κατάστημα MON MONDE, Κατάστημα VERGOTIS, Κατάστημα Αθλητικών Ειδών MEGA SPORT, Κατάστημα Αθλητικών Ειδών OLYMPIA SPORTS, το Φαρμακείο του Νίκου Πότσου στο χωριό Παραδείσι και το Κατάστημα ΣΥΝΧΡΟΝΟ ΣΠΙΤΙ».

φωτογραφίες Πέτρος Χειμωνέττος
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/volei/beach_fanes/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest