Αρχική Παιδικό Πρόσφεραν θέαμα Ακουσίλαος και Αστέρας

Πρόσφεραν θέαμα Ακουσίλαος και Αστέρας

0
Οι Παίδες του Αστέρα Παστίδας πήραν την ισοπαλία στις Φάνες
Dodekanisos

Μετά από ένα πάρα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και να παρουσιάζουν πολύ καλή απόδοση, Ακουσίλαος και Αστέρας Παστίδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με 2-2.

Η αρχή έγινε πολύ νωρίς, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 2′, με τον Κιουζελέρ (0-1). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 8′, με γκολ του Σάββα (1-1).

Στην επανάληψη, το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, με τον Ακουσίλαο αυτή την φορά να παίρνει το προβάδισμα. Στο 68′, ο Σαβέλλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Ωστόσο, ο Αστέρας πίεσε για να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς και στο 72′ ισοφάρισε σε 2-2, με κεφαλιά του Καρανικόλα, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο κρίνεται δίκαιο με βάση την παρουσία των δύο ομάδων.

Διαιτητής ήταν ο Νίκος Διακοφιλιππής.

ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Γιαννάς, Μαστρογιαννάκης, Συργιάννης, Κάκιαλος, Παπατσιμούλης, Στάππας Α., Σάββας, Σαβέλλος, Μαργαρίτης, Τζουανάκης, Στάππας Δ. Έπαιξαν και οι Μιχαλάκης, Μουσακίνιας και Μαύρου Ν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Γιορδαμνής, Χρυσός, Ζώης, Καρανικόλας, Γερασιμίδης, Ζουραράκης, Κατταβενός, Κιουζελέρ, Χατζηκωνσταντίνου, Κορκίδας, Κελόγλου. Αγωνίστηκαν και οι Αυγενικός, Κόκκοτας, Νικολαΐδης και Καραβόλιας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments