Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Προσέφεραν θέαμα οι μικροί (pics)

Προσέφεραν θέαμα οι μικροί (pics)

0
DSC00002 5
Dodekanisos

Με αρκετούς νεαρούς παίκτες στην σύνθεση του ο Ιάλυσος επικράτησε του Ευκλή Σορωνής με σκορ 4-1 στο Οικονομείδιο Γυμναστήριο της Ιαλυσού. Oι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6ο λεπτό προηγούταν με 2-0 χάρη σε τέρματα του Χατζηκοσμά και του Μπαρμπαγιάννη. Ο Ευκλής κατάφερε να μειώσει προσωρινά με τον Γεωργαντά ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία προσπάθεια του Καραμανώλη και με πλασέ έκανε το 2-1. Το 3-1 έγινε στο 40ο λεπτό όταν ο Μπαρμπαγιάννης εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μακαρούνα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε άθελα του ο Μιχάλης Μακαρούνας έπειτα από παράλληλα πάσα του Μπαρμπαγιάννη. Στο δεύτερο μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει αισθητά και το σκορ να παραμείνει στο 4-1. Στο 58ο λεπτό ο Δουλγέρης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον παίκτη του Ευκλή, Κώστα Λαθούρη για έντονη διαμαρτυρία.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δουλγέρης με βοηθούς τους κ (Πλάτση και Μπέκα).
Ιάλυσος: Moυστάκας, Μπινγκό, Κατσαμάκης, Διακουράκης, Χατζηπέτρος, Φλεβάρης, Αζεμάι, Μόσχος, Πούφλης, Χατζηκοσμάς, Μπαρμπαγιάννης. (Έπαιξαν και οι Αλαβέρας, Τρέχας Σπανός, Κετσές και Ζαλογιάννης)
Ευκλής: Μακαρούνας Γ. Χατζηκυριάκος, Καλλιώρας, Μακαρούνας Μ. Λαός, Σχοινάκης, Λαθούρης, Μπερετούλης, Γεωργαντάς Κ. Λενιού, Καραμανώλης.( Έπαιξαν και οι Σαμολαδάς, Μαντικός, Σιαναβέλης, Κορκίδας, Γεωργαντάς Ν. Βισβίκης, Ζερβός, Τομάζος και Αγγελής)

Αλέξανδρος Σιδερής

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/ialisos/ialisos_efklis] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments