Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Προπαγάνδα παντού, Αμερικανός παρουσιαστής ζητάει έμμεσους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς!

Προπαγάνδα παντού, Αμερικανός παρουσιαστής ζητάει έμμεσους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς!

0
Dodekanisos

Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα οι «φωνές» από ορισμένους που όχι απλά προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιαστεί αλλά ζητούν ουσιαστικά τον …εξαναγκασμό του για κάτι τέτοιο, καταργώντας κάθε έννοια βιοθικής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αν το ψάξει κανείς ανά τον κόσμο, θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολλοί οι οποίοι ζητούν επιτακτικά να λάβει ο πληθυσμός τα εμβόλια.

Στην εκπομπή «Smerconish» του Σάββατου του CNN, ο οικοδεσπότης Michael Smerconish είπε ότι πάρα πολλοί Αμερικανοί είναι δύσπιστοι για το πειραματικό εμβόλιο, οπότε κάλεσε την κυβέρνηση να βρει άλλους τρόπους προκειμένου να τους …αναγκάσει να το κάνουν.
«Είκοσι έξι τοις εκατό των Αμερικανών δήλωσαν ότι δεν θα πάρουν το εμβόλιο, και μεταξύ των Ρεπουμπλικανών ο αριθμός αυτός είναι σαράντα τέσσερις τοις εκατό. Αυτό είναι τρομακτικό », είπε ο Smerconish. «Αυτοί οι άνθρωποι θέτουν σε κίνδυνο την ικανότητά μας να φτάσουμε πιο γρήγορα στην ανοσία».

Ο Smerconish πρότεινε ότι η κυβέρνηση και οι εταιρείες «πρέπει να …αναγκάσουν το κοινό να πάρει το εμβόλιο περιορίζοντας τους απαραίτητους δημόσιους χώρους σε άτομα χωρίς αυτό! Οι επιχειρήσεις μπορούν να απαιτήσουν από τους υπαλλήλους να κάνουν εμβολιασμούς και να περιορίσουν την πρόσβαση του κοινού σε ιδιωτικούς χώρους όπως αεροπορικές εταιρείες, μαζικές μεταφορές, τους περισσότερους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους, εστιατόρια και κινηματογράφους».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments