Αρχική Στήλες Απόψεις Προκύπτουν σοβαρές ευθύνες!

Προκύπτουν σοβαρές ευθύνες!

6
perifraksi 5X5
Dodekanisos

Είναι πραγματικά θλιβερές οι εικόνες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ για τα γήπεδα 5Χ5 του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι να απορεί κανείς πως είναι δυνατόν να παίζει μπάλα κανείς μέσα σε έναν τόσο επικίνδυνο χώρο και ειδικά τα μικρά παιδιά που βρίσκονται στην διαδικασία εκμάθησης του ποδοσφαίρου. Προκαλεί επίσης πολλά ερωτηματικά για το πώς είναι δυνατόν να μιλάμε για Ακαδημίες όταν έχουμε να κάνουμε με ακατάλληλους χώρους που εγκυμονούν ένα σωρό κινδύνους για τα παιδιά μας. Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει για τα συγκεκριμένα γήπεδα και σε ποιον πραγματικά ανήκουν. Ως γονέας όμως ξέρω, πως δεν μπορεί στην εποχή μας να βάζουμε τα παιδιά να προπονούνται και να αθλούνται σε τέτοιου είδους τραγικές συνθήκες. Πραγματικά θα ήταν προτιμότερο, αυτά τα παιδιά να έπαιζαν σε ένα …χωράφι. Εκεί θα είχαν λιγότερους κινδύνους να αντιμετωπίσουν. Οι ομάδες που χρησιμοποιούν αυτούς τους χώρους εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουν πολύ σοβαρές ευθύνες και καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν κάποιες από τις απόψεις τους ειδικά όταν χρησιμοποιούν αυτή την πολύ «βαριά» λέξη, Ακαδημίες. Αλήθεια, αν ένα παιδί χτυπήσει ή πάθει κάτι (χτύπα ξύλο), ποιος θα έχει την ευθύνη; Ποιος θα λογοδοτήσει; Αυτό το έχει σκεφθεί κάποιος; Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να γίνει κάτι άμεσα πριν είναι και πάλι πολύ αργά…

Δημήτρης Δραγάτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
giannis
giannis
9 years ago

κυριε δραγατη νιωθω ενα ριγος που επιτελους καποιος ασχοληθηκε με ενα τεραστιο προβλημα που ειναι συνθετο..ΓΗΠΕΔΑ…ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ..δυο προβληματα στο ιδιο νομισμα..κανατε ενα ρεπορταζ μονο για το γηπεδο του πανεπιστημιου…φερτε την εικονα και του ενωσιακου αλλα και τον αγιων αποστολων και θα δητε οτι δεν διαφερουν καθολου…ολα εχουν ρημαξη…ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑ ΜΠΑΤΖΕΤ 100ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ…βεβαια κυριως υπευθυνη ειναι η πολιτεια αλλα ομως ο οβολος παει στης ακαδημιες….μηπως πρεπει ολοι οι γονεις να κανουμε κατι ???? ενα εναυσμα χρειαζεται κυριε δραγατη και θα ειναι τιμη μας εαν το δωσετε εσεις !!!!

αφραγκος
αφραγκος
9 years ago

Στον διαγορα τα λεφτα των ακαδημιων πανε στην μελαχρινη,το ξερουν κ οι πετρες…ξερολα!!!!!!

αφραγκε
αφραγκε
9 years ago

αν δεν ξερεις τι πετας τουβλα;

anekdoto
anekdoto
9 years ago

Σας το ξαναέγραψα… ακαδημίες στη Ρόδο δεν υπάρχουν…. Δώστε οποιοδήποτε άλλο όνομα σ αυτές τις ομάδες αλλά όχι ακαδημίες!

giannis
giannis
9 years ago

[quote name=”anekdoto”]Σας το ξαναέγραψα… ακαδημίες στη Ρόδο δεν υπάρχουν…. Δώστε οποιοδήποτε άλλο όνομα σ αυτές τις ομάδες αλλά όχι ακαδημίες![/quote]
δεν υπαρχουν ακομα….σε λιγο καιρο ακαδημια με την σωστη εννοια της ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ …..υπομονη…

mariamama
mariamama
9 years ago

επειδη ζουμε αρκετα χρονια αυτη την κατασταση,δεν τους ενδιαφερει τιποτα,συνεχως τα λεμε και τα ξαναλεμε αλλα πεφτουν στο κενο,μονο τις συνδρομες θελουν να παιρνουν!