Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Προκρίθηκε στην επανάληψη!

Προκρίθηκε στην επανάληψη!

0
ae katavias
Dodekanisos

Χάρις σε τρία γκολ που πέτυχε στην επανάληψη η Α.Ε. Κατταβιάς πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου επικρατώντας του Α.Σ.Χάλκης με 3-0 στην Κρεμαστή.
Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή ωστόσο δεν απείλησαν άμεσα την εστία του Κνιφάτι. Στην επανάληψη η ομάδα του Μανώλη Φραντζή ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και με τα τρία τέρματα που σημείωσε στο τελευταίο μισάωρο πήρε το εισιτήριο για την 2η φάση. Στο 62΄ ο Αζίζ μετά από πάσα του Μήτρου άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 80΄ ο Σέντης με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Σαλαμαστράκης στις καθυστερήσεις με κοντινή κεφαλιά.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας ( Τσέτσος, Μπερδεμπές)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Παπαθεοδώρου, Γκαμαλέτσος, Δράμης, Σπαχιού, Χατζηνικόλας ( 60΄ Φέρο), Τσοπανάκης, Τσιώνης, Κρητσιώτης, Γούλας, Καβουκλής ( 72΄ Κυπραίος), Μπιζάτης ( 82΄ Κωστίδης)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Κνιφάτι, Κουμπιάδης, Ανανιάδης, Στεφανάκης, Μαΐλης, Σαλαμαστράκης, Νασόπουλος, Ντούπης ( 65΄ Σέντης), Γκρίζης ( 46΄ Αζίζ), Δράκος, Μήτρου ( 83΄ Τραγάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments