Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Προκρίθηκε ο Διγενής

Προκρίθηκε ο Διγενής

0
digenis_aspida_fasi1
Dodekanisos

Την πρόκριση του στην επόμενη φάση του κυπέλλου πανηγυρίζει ο Διγενής ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του με 3 – 1 της Ασπίδας Απολακκιάς. Οι παίκτες του Θόδωρα Σαχινίδη ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο επέβαλλαν τον ρυθμό τους και έτσι από εκεί που έχαναν με 1 – 0 κατάφεραν να κερδίσουν. Μορφή της αναμέτρησης ήταν ο Λενιού που με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο έφερε τα πάνω κάτω και έκανε την μεγάλη διαφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Σε συνδυασμό με την κούραση των αδελφών Διαμαντή που στο πρώτο ημίχρονο έκαναν όλο το παιχνίδι των φιλοξενούμενων, η πλάστιγγα της νίκης έγειρε ξεκάθαρα υπέρ των γηπεδούχων.
Τα γκολ
Στο 41’ ο Κ. Διαμαντής μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «ανοίγοντας» το σκορ (0 – 1)
Στο 72’ ο Κελεπέρας με μια υπέροχη μπαλιά «έβγαλε» μόνο του τον νεαρό Κελεπέρα ο οποίος προχώρησε, μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1 -1.
Στο 79’ ο Λενιού και πάλι έκανε σουτ αλλά ο Κοντός απόκρουσε, Η μπάλα κύλησε προς τον Ματοχιτάι και ο Κοντός που έπεσε στα πόδια του τον ανέτρεψε με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Λενιού και έδωσε το προβάδισμα στον Διγενή.
Στο 92’ ο Ματοχιτάι με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Καλή σε γενικές γραμμές ήταν η διαιτησία του Παπαβασιλείου (Διαμαντέας, Λατσός).
ΔΙΓΕΝΗΣ: Καμπούρης, Παπασταμάτης (65’ Μανιώτης), Κώτης, Ζωάννου, Παπαγεωργίου, Κελεπέρας, Αλαχούζος (56’ Μαντικός), Βασιλάκης (46’ Λενιού), Ντάγια, Σ. Τσούβαλης, Ματοχιτάι
ΑΣΠΙΔΑ: Κοντός (93’ Δαλάκας), Ι. Περούλης, Κ. Περούλης, Α. Περούλης, Σουλούνης, Ε. Διαμαντής, Κ. Διαμαντής, Νάκκας (82’ Ι. Διαμαντής), Ροδίτης (85’ Μικκιού), Ε. Χατζηγιαννάκης, Μελεούνης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments