Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Προκρίθηκε ο ΑΟ Δικαίου

Προκρίθηκε ο ΑΟ Δικαίου

0
ao_dikaiou_ethnikos
Dodekanisos
Ο ΑΟ Δικαίου είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχής της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, καθώς χθες επικράτησε του Ακουσίλαου με 3-1 στο Πυλί, στην «επανάληψη» της μεταξύ τους αναμέτρησης για το πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο. Οι γηπεδούχοι του Μανώλη Γουλόπουλου εκμεταλλεύτηκαν το καλό τους πρώτο ημίχρονο, όταν και σημείωσαν τα δύο τους πρώτα τέρματα, με τον Ακουσίλαο να προσπαθεί να αντιδράσει μετά την αποβολή του Μασάδο, όμως να μην καταφέρνει να κάνει ότι και στο ματς πρωταθλήματος, όπου ισοφάρισε.
Το φιλμ του αγώνα:

29′ Εκτέλεση φάουλ από τον Δελαπόρτα ο Πομπού αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
31′ Σέντρα του Μποιλή Μ. από τα δεξιά ο Φονσέκα με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πουλάκη για το 1-0.
35′ Δυνατό σουτ του Φονσέκα έξω από την περιοχή η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πουλάκη.
38′ Εκτέλεση φάουλ από τον Μασάδο, η μπάλα βρήκε στο τείχος και ο Σκαλέρης με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0.
42′ Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβάλλεται ο Μασάδο.  .
79′ Σέντρα του Νέτσα, ο Ορφανίδης έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και ο Πομπού στην επαναφορά με κεφαλιά έκανε το 1-2.
84′ Σουτ του Ορφανίδη, απέκρουσε ο Λουτριώτης και στην επαναφορά ο Σκόρπος αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα άουτ.
93′ Ο Χατζηπαναγιώτης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να χτυπήσει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα του Πουλάκη.
Διαιτήτευσε ο κ. Ασημακόπουλος με βοηθούς τους κ. Φραγκιαδάκη και Αλεξίου.
ΑΟ Δικαίου: Λουτριώτης, Κεφαλιανός, Γκουντελίτσας, Φονσέκα (78’Μυλωνάς), Μασάδο, Πανόπουλος, Μουνούχος, Μποιλής Ζ., Μποιλής Μ., Δρόσος (63′ Χατζηπαναγιώτης), Σκαλέρης (57′ Παπασεβαστός)
Ακουσίλαος: Πουλάκης, Καλημέρης (55′ Σκόρπος), Πομπού, Κορκίδας, Νέτσας, Ισκάς, Δελαπόρτας, Ντίξον, Παπουρδάνος, Σιέχ (73′ Διακαναστάσης), Ορφανίδης

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments