Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Προκρίθηκε η Αναγέννηση

Προκρίθηκε η Αναγέννηση

1
anagennisi_aodikaiou1
Dodekanisos
Την ευκαιρία να διατηρήσει τα «σκήπτρα» της και να στεφθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά Κυπελλούχος Δωδεκανήσου θα έχει η Αναγέννηση Ιάλυσος, η οποία σήμερα (Τετάρτη) επικράτησε του Άρη στον Αρχάγγελο με 3-0 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του θεσμού που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου στον Αρχάγγελο. Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Μαντικού προβληματίστηκαν μόνο για ένα ημίχρονο από τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι δεν «έπιασαν» την απόδοση του ήθελαν, και στην επανάληψη ανεβάζοντας «στροφές» έφτασαν δίκαια στη νίκη-πρόκριση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και θα προσέθετε άγχος στους αντιπάλους, όμως δεν το κατάφεραν, ενώ το ίδιο συνέβη και με την Αναγέννηση, που δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Λαμπριανού. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να προηγηθούν στο 55’ με τον Μαλλιάκα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κρομμύδας με δυνατό σουτ «έγραψε» το 0-2 και «κλείδωσε» τη νίκη για την Αναγέννηση. Οι προσπάθειες του Άρη για να επιστρέψει στο ματς δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και έτσι στο 88’ ο Χατζημιχαήλ πρόσθεσε και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ, κάνοντας το τελικό 3-0.
Διαιτήτευσε ο κ. Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους κ. Παπαγιαννίδη και Μάγγο.
Άρης Αρχαγγέλου: Λαμπριανός, Δημητρούλης, Κοτσίκος, Χατζηνικόλας, Εντσόλι, Μαγιόγλου, Μαρκόπουλος (65’ Λαμπριανός), Κοντόγιαννος, Κωστάκης, Ξύπας, Παπαοικονόμου (70’ Ενγκάμα)
Αναγέννηση Ιάλυσος: Ζούρδης, Μαλλιάκας, Λουκίσσας, Φωτεινής (70’ Σταυλάς), Πιτσουρδάκης, Κρομμύδας (80’ Σπάρταλης), Μπιγκό, Παφιάκης, Αξιώτης, Σάλιβαν, Καρπαθάκης
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ialisos
ialisos
13 years ago

exoyme omada kai lao giayto kai tha to sikwsoyme gia plaka.ialisara ole.