Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πρόκριση με νίκη

Πρόκριση με νίκη

0
8
Dodekanisos
Η εφηβική ομάδα του Διαγόρα πέρασε νικηφόρα και από τις Καλυθιές, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με το ίδιο σκορ (2-0) που είχε επικρατήσει και στο Ε.Α.Κ. το περασμένο Σάββατο και προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού. Οι «κυανέρυθροι» παρά το γεγονός ότι έμειναν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, δεν πτοήθηκαν και έφτασαν στη νίκη που τους έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό, αποδίδοντας για ακόμη μια φορά καλό ποδόσφαιρο.
Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν διαδρόμους προς τις αντίπαλες εστίες, αλλά να μην το καταφέρνουν. Στο 39’ ο Πόγιας του Διαγόρα αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, λόγω επικίνδυνου παιχνιδιού.
Πάντως οι παίκτες του Διαγόρα ανέβασαν «στροφές» στην επανάληψη και σημείωσαν δύο τέρματα. Στο 62’ ο Μπάρδης με κεφαλιά «έγραψε» το 0-1, ενώ στο 70’ ο Κετσές με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ σημείωσε το 0-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του κ. Κακάνη (Καραγιάννης, Ντόκος).
Απόλλων Καλυθιών: Παπαγεωργίου, Σαββούλης, Τσίπας, Δ. Ορφανός, Ευφραιμίδης, Γιαντίδης, Α. Ορφανός, Δεληγιάννης, Καφετζής, Κεπέρης, Γεννημαχλέλης
Διαγόρας: Μαργωμένος, Ρούσος, Πόγιας, Μιχαλόπουλος, Γιαμπεράκης, Καραγεωργίου, Μπάρδης, Κανάρης, Τσαγγάρης, Κετσές, Χαρτοφύλλης
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments