Αρχική Videos Προκάλεσε θύελλα στο twitter ο Musk, “επίθεση” στον Fauci!

Προκάλεσε θύελλα στο twitter ο Musk, “επίθεση” στον Fauci!

0

Θύελλα στο twitter και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε και πάλι ο Elon Musk. Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla έκανε μια ανάρτηση που δείχνει με χιουμοριστικό τρόπο τον Άντονι Φάουτσι να ψιθυρίζει στο αυτί του Τζο Μπάϊντεν «μόνο ένα ακόμα ockdown βασιλιά μου!».

Πολλοί πίστεψαν ότι επρόκειτο για μια πλάκα του Μασκ αλλά στη συνέχεια αφού το όνομα του Φάουτσι έφτασε στην κορυφή των τάσεων του Twitter με περισσότερες από 600.000 αναφορές, ο ίδιος αποφάσισε να κάνει και δεύτερη ανάρτηση αναφέροντας πως ο Φάουτσι θα πρέπει να ερευνηθεί και να διωχθεί για φερόμενο όρκο ψεύδους σχετικά με τη χρηματοδότηση της έρευνας σε εργαστήριο της Γουχάν στην Κίνα. Ο Fauci, 81 ετών, ο οποίος σχεδιάζει να συνταξιοδοτηθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Λίγο αφότου ο Φάουτσι ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί ως επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Μπάιντεν και διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) του NIH, ο αμερικανός γερουσιαστής Ραντ Πολ ζήτησε από την κυβέρνηση να διατηρήσει έγγραφα και μηνύματα που θα μπορούσαν να γίνουν αποδεικτικά στοιχεία, αναφορικά με τους χειρισμούς του στο θέμα της πανδημίας. «Η παραίτηση του Φάουτσι δεν πρέπει να εμποδίσει μια πλήρη έρευνα για την προέλευση της πανδημίας. Πρέπει να του ζητηθεί να καταθέσει ενόρκως σχετικά με τυχόν συζητήσεις στις οποίες συμμετείχε σχετικά με τη διαρροή του εργαστηρίου της Γουχάν. Οι πολιτικές του κατέστρεψαν ζωές»,  έγραψε ο Πολ στο twitter.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments