Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Προετοιμάζεται ο Υγρός Στίβος

Προετοιμάζεται ο Υγρός Στίβος

0
logo_news12
Dodekanisos

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες στο τμήμα πόλο του Υγρού Στίβου Ρόδου, καθώς το Εφηβικό Πρωτάθλημα ξεκινάει στα τέλη του Ιανουαρίου, και όπως είναι φυσικό τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την επερχόμενη κλήρωση. Οι νεαροί πολίστες του συλλόγου θέλουν να αποφύγουν ομάδες όπως η Χίος, Βουλιαγμένη, τα Χανιά, ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ, σύλλογοι με μεγάλη παράδοση στο χώρο του ελληνικού πόλο. Παραδοσιακά αυτές οι ομάδες κατεβάζουν πολύ δυνατές ομάδες, ενώ οι Ροδίτες θα στηριχθούν σε παιδιά που ήδη πλαισιώνουν την ανδρική ομάδα, μαζί με τα νέα παιδιά που έχουν ήδη προστεθεί.
Μέσα από τιε καθημερινές, εξαντλητικές προπονήσεις το σύνολο αρχίζει να αποκτά ομοιογένεια και όλοι πλέον ελπίζουν σε μια καλή κλήρωση, προκειμένου να έχουν βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (η πρώτη φάση είναι σε ομίλους).
Παρά τον αρκετά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, που βρίσκεται στα 13,5, ενώ οι περισσότερες αντίπαλες ομάδες έχουν συνήθως 15-15,5 οι νεαροί παίκτες του Υγρού Στίβου Ρόδου, προετοιμάζονται πυρετωδώς κάτω από καλές συνθήκες, την ίδια ώρα οι περισσότερες ομάδες στην υπόλοιπη Ελλάδα αδυνατούν να βρουν πισίνες για τις προπονήσεις τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments