Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πρέπει να προσπαθήσει πολύ

Πρέπει να προσπαθήσει πολύ

0
5
Dodekanisos
Το θετικό αποτέλεσμα θα επιζητήσει την Κυριακή το απόγευμα στον Εύοσμο, στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα ο Διαγόρας . Οι κυανέρυθροι θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγούν στα πλέη οφ, για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, έργο δύσκολο στην πραγματικότητα μιας και είναι πολλές οι ομάδες οι οποίες έχουν τον ίδιο στόχο . Με γεγονός πώς απομένουν ακόμα δύσκολες συναντήσεις για τους κυανέρυθρους, είναι σίγουρο πώς πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν, μέχρι το τέλος της φετινής football league. Ο καλός Διαγόρας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, όποιες κι αν είναι οι ελλείψεις του από τιμωρίες η τραυματισμούς. Εκείνος που ξέρει περισσότερο την ομάδα του είναι ο Πέτρος Ρουτζιέρης, που δικαιωματικά ετοιμάζει αλλαγές για να καλύψει τα κενά που δημιουργούνται από την απουσία βασικών του παικτών, για τους ωσανω λόγους. Πώς αντιμετωπίζει ο Πέτρος Ρουτζιέρης την Κυριακάτικη συνάντηση στον Εύοσμο τώρα .
“Θέλουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα ¨ λέει και συνεχίζει αναφερόμενος στον αγώνα της Κυριακής:¨ Προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα εντός έδρας. Αντί να έχουμε πάρει έξι βαθμούς, έχουμε μόνο τον ένα κι αυτό είναι αρνητικό για μας. Έχουμε επίσης ελλείψεις και θα είναι στον αγώνα αυτό πολύ δύσκολο το έργο μας. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι καλή ομάδα και πιστεύω πώς αδικείται από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται τώρα. Θέλει κι αυτός βαθμούς, οπότε θα είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι . Πιστεύω όμως πώς παρά τις ελλείψεις μας, μπορούμε να δείξουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που πρέπει και να  καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”
Ο κώουτς του Διαγόρα ετοιμάζει αλλαγές στην ομάδα του, αφού έχει αρκετές ελλείψεις . Χθες γύμνασε για ακόμα μια φορά τους παίκτες του στον τομέα της τακτικής, ζητώντας από όλους σοβαρότητα , αγωνιστική πειθαρχία αλλά και προσπαθώντας να διαμορφώσει την κατάλληλη θετική ψυχολογία, αφού κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες είναι κοντά η επιτυχία με την ήττα .
Οι αλλαγές που προαναφέρονται προκύπτουν από τα παρακάτω γεγονότα :
-Οι Ζόζεφ Αγκιρίμπα και Μαρτσέλο Γκούτμαν, προπονήθηκαν και πάλι κανονικά αλλά η συμμετοχή τους στην αποστολή και στον αγώνα της Κυριακής θα εξαρτηθεί από την σημερινή τελευταία προπόνηση .  
-Στο μάτς αυτό όμως  δεν θα αγωνισθεί ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με τον Αγροτικό Αστέρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο έμπειρος μεσοαμυντικός δεν γυμνάσθηκε ούτε χθες, καθώς προτιμήθηκε να ξεκουραστεί  μιας και είναι τιμωρημένος  
-Δεν θα παίξει ακόμα  ο Παναγιώτης Σπάρταλης, ο οποίος εξέτισε  με την Ηλιούπολη την ποινή της αγωνιστικής από την αποβολή του, ενώ στον Εύοσμο θα εκτίσει ακόμα μια.
-Στην χθεσινή προπόνηση δεν πήρε μέρος  επίσης και ο Στάθης Προβατίδης, ο οποίος θα μείνει εκτός αγώνων για δυο αγωνιστικές πέρα από το ότι είναι τραυματίας , θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με τον Αγροτικό Αστέρα και τον Πιερικό. Στον Διαγόρα υπάρχει η πίστη πως θα ξεπεραστούν τα προβλήματα τα αγωνιστικά κι εκείνοι που θα κληθούν να παίξουν, ελπίζεται πώς θα ανταποκριθούν στις δυσκολίες του αγώνα, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους.

Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments