«Πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές!»

5
psilakis tasos

Την πεποίθηση του ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές για το καλό της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και του ποδοσφαίρου μας, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 το μέλος της προσωρινής διοίκησης της Ένωσης Τάσος Ψυλλάκης. Ο ίδιος εξήγησε και τον λόγο που ανάγκασε τα μέλη της πρώην «παράταξης Μεϊμάρη» να μπλοκάρουν πριν από λίγες ημέρες τη διαδικασία. Συγκεκριμένα, είπε:
«Πρέπει να πάρουμε κοινή απόφαση να πάμε άμεσα σε εκλογές. Δεν πάει άλλο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση. Θέλω να εξηγήσω ορισμένα πράγματα για να ξέρει ο κόσμος και τα σωματεία. Εμείς στηρίζουμε αυτό που ψήφισαν πρόσφατα τα σωματεία σχετικά με το παραταξιακό σύστημα. Η πρόσφατη προκήρυξη για την διενέργεια εκλογών ήταν κάπως απότομη. Δεν υπήρχε ο χρόνος για να προετοιμαστεί και ένας ακόμα, τουλάχιστον, υποψήφιος. Αυτό δεν ήταν σωστό με βάση την ετυμηγορία των σωματείων που θέλουν παρατάξεις και οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Τώρα έχει δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για να υπάρχει και άλλους υποψήφιος και νομίζω ότι οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για να πάμε σε εκλογές. Είναι πιστεύω μονόδρομος, δεν πάει άλλο».
Ο Τάσος Ψυλλάκης, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Όταν είχαν προκηρυχθεί εκλογές πρόσφατα, υπήρχε και θέμα νομιμότητας. Ένα σωματείο να βρισκόταν να κάνει ένσταση θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Αυτό είναι σίγουρο. Και τώρα θα υπάρχει αλλά νομίζω ότι πλέον για το καλό του ποδοσφαίρου, πρέπει όλοι μαζί να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να παραιτηθούν όλοι οι παράγοντες της παράταξης Κωνσταντίνου, οι εναπομείναντες με την παράταξη Μεϊμάρη και να αποσυρθούν τα ασφαλιστικά. Το ποιος θα προκηρύξει τις εκλογές θα αποφασίσουμε κοινή συναινέσει. Πιστεύω ότι πλέον δεν θα υπάρξει πρόβλημα σε αυτό».

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. [quote name=”VASILIS”]VASILIS GIA FONTAN. ΕΊΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΎ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΦΆΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΌΝΤΟΣ ΠΡΩΙΝ!!!!!![/quote]
    ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣΔ

  2. [quote name=”FONTAN”][quote name=”VASILIS”]VASILIS GIA FONTAN. ΕΊΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΎ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΦΆΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΌΝΤΟΣ ΠΡΩΙΝ!!!!!![/quote]
    ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣΔ[/quote]
    vaslis gia fontan . τώρα θα κάνει κουμάντο ο φαλακρός πράκτωρ