Αρχική Videos “Πρέπει να νικηθούν οι …πράσινοι γραφειοκράτες της Ευρώπης!”

“Πρέπει να νικηθούν οι …πράσινοι γραφειοκράτες της Ευρώπης!”

0

Η Ευρώπη έχει ξεμείνει από ενέργεια και αν θέλουμε να ανακαλύψουμε τον πυρήνα του προβλήματος, θα είναι πάντα θέμα ενέργειας, δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν. «Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε χωρίς ενέργεια, η ενέργεια είναι άλφα και ωμέγα. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι η ενέργεια που έρχεται στην Ευρώπη είναι ακριβή», έγραψε ο Βίκτορ Όρμπαν στο προφίλ του στο Facebook.

«Πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια σε πράσινους φονταμενταλιστές και γραφειοκράτες που εμπλέκονται σε γεωπολιτικά παιχνίδια. Πρέπει να νικηθούν, η πραγματική μάχη δεν είναι να αποκλειστούν διαφορετικές πηγές ενέργειας, άνθρακα, πυρηνικά, φυσικό αέριο» έγραψε ο Όρμπαν. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι «υπάρχουν αρκετές ήπειροι που βρίσκονται σε τόσο δύσκολη κατάσταση όπως η δική μας, αλλά μόνο η ήπειρός μας κάνει τη ζωή της τόσο δύσκολη».

«Τι μπορεί να κάνει η Ουγγαρία σε αυτή την κατάσταση; Η Ουγγαρία και η ουγγρική κυβέρνηση θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για τη μητέρα πατρίδα. Δεν θα έχουμε ελλείψεις ενέργειας. Δεν είναι πρόβλεψη, είναι γεγονός. Η Ουγγαρία θα έχει αρκετό φυσικό αέριο και αρκετό ηλεκτρισμό», είπε ο Όρμπαν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments