Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πρέπει να μείνει ο Μανωλάς»

«Πρέπει να μείνει ο Μανωλάς»

0
papadimitris giorgos
Dodekanisos

Την άποψη ότι ο προπονητής Μιχάλης Μανωλάς θα πρέπει να παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Ηρακλή Μαριτσών, εξέφρασε με δηλώσεις του ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Παπαδημήτρης. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημήτρης, είπε:
«Είναι καθαρά θέμα της νέας διοίκησης όμως αν ερωτηθώ η γνώμη μου είναι ότι ο προπονητής θα πρέπει να παραμείνει διότι έχει κάνει έργο στον Ηρακλή Μαριτσών. Το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές των παιδικών ομάδων, τον Γιάννη Λεντή και τον Γιώργο Σαββιδάκη. Όπως βέβαια και για όλες τις μετεγγραφές που είχαμε κάνει πέρσι. Είναι παιδιά που έχουν βοηθήσει το σύλλογο και κατά την άποψη μου πρέπει να μείνουν. Είναι σημαντικό σε αυτό το μεταβατικό στάδιο, η νέα διοίκηση να μην χρειαστεί να …χτίσει μια ομάδα από την αρχή. Θα είναι πολύ δύσκολο».
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι στις εκλογές της 6 που θα τον διαδεχθεί, απάντησε:
«Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί. Ήδη υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρεται να σχηματίσει διοίκηση. Έχουμε μιλήσει πρόσφατα. Δεν μπορώ να πω όμως αυτή τη στιγμή περισσότερα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».
-Ολοκληρώνεται σήμερα η επανασπορά του χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Μαριτσών. Όλα δείχνουν ότι έγινε πολύ καλή δουλειά και έτσι ο

Ηρακλής θα μπορεί να αγωνίζεται τη νέα χρονιά σε έναν καλύτερο γήπεδο. 

πηγή: εφημερίδα Δημοκρατική

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments