Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πρέπει να κάνουν υπομονή»

«Πρέπει να κάνουν υπομονή»

2
kastrounis_giorgos
Dodekanisos

Την άποψη πως οι φίλαθλοι της Ρόδου θα πρέπει να κάνουν υπομονή προκειμένου να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και πάλι πρωταγωνίστρια, εξέφρασε με χθεσινές του δηλώσεις ένας από τους φετινούς πρωταγωνιστές της ομάδας, ο Γιώργος Καστρουνής, Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε πως «αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή και το ρόστερ δεν έχει πολλές επιλογές. Ταλέντο υπάρχει πολύ αλλά υστερούμε λίγο σε εμπειρία. Και αυτό παίζει ρόλο ακόμα και στο τοπικό πρωτάθλημα. Ο κόσμος από την δική του πλευρά καλά κάνει και αντιλαμβάνεται έτσι τα πράγματα. Θέλει να βλέπει τη Ρόδο πάντοτε να πρωταγωνιστεί. Είναι κατά κάποιον τρόπο καταδικασμένη αυτή η ομάδα να παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι καλό ίσως που υπάρχει αυτή η πίεση γιατί μας κρατάει και εμάς σε εγρήγορση. Όμως ο κόσμος πρέπει να κάνει λίγο υπομονή. Δεν γίνεται διαφορετικά»
Μιλώντας γενικότερα, ο Γιώργος Καστρουνής τόνισε:
«Αυτό που θα μου άρεσε τη φετινή χρονιά είναι να μπορέσει να τερματίσει η ομάδα πρώτη και να βγουν και τέσσερα πέντε παιδιά πάνω στα οποία θα στηριχθεί η νέα Ρόδος. Αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να συμβεί γιατί πρόκειται για το μέλλον του συλλόγου»
Όσο για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη και τον αποκλεισμό είπε:
«Δυστυχώς έγιναν δυο φάσεις στα πρώτα λεπτά του αγώνα που μας στοίχησαν δυο γκολ τα οποία δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε. Αντιδράσαμε όμως και στο δεύτερο ημίχρονο μπορέσαμε να μειώσουμε το σκορ αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Δεν θέλω να υποτιμήσω κανέναν από τους συμπαίκτες μου αλλά θα ξαναπώ ότι δεν έχουμε το λεγόμενο βάθος πάγκου και αυτό είναι κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης Παλαιολογος
Μιχάλης Παλαιολογος
11 years ago

Καλησπέρα κύριοι
Είναι χαρά μας στην Ρόδο φετος να εχουμε ενα άνθρωπο και αθλητή σαν τον Γιώργο
Ετσι απλά.

Giannis
Giannis
11 years ago

Δεν γίνεται η Ρόδος να βγεί πρώτη.Και να βγει, θα ανεβεί ο δεύτερος καθώς πρέπει να περάσει ενάμιση χρόνος (δυο στην ουσία) για να ανέβει ξανά Δ’ Εθνική..