«Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση!» (video)

Συνάντηση με τα σωματεία της Κω (το πρωί βρέθηκε στην Κάλυμνο) είχε χθες το βράδυ η παράταξη του Παναγιώτη Διακοφώτη στο ξενοδοχείο “Μαριτίνα” όπου συζητήθηκαν αρκετά θέματα για την Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου ενώ ο υποψήφιος πρόεδρος παρουσίασε και επίσημα τον υποψήφιο της παράταξης του για το βόρειο συγκρότημα, Γιάννη Σημαντηράκη.

Tον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Γιώργος Παυλίδης ο οποίος εξήγησε στα σωματεία πως ακριβώς είχε η κατάσταση μέχρι πρότινος και τόνισε ότι ήταν καθήκον της διοίκησης να προκηρύξει εκλογές έτσι ώστε να μην υπάρχει και αυτό το μετέωρο καθεστώς, στις 21 Δεκεμβρίου. Παρόντες στην συνάντηση απ’ την παράταξη του κ. Διακοφώτη ήταν οι Γαμβρούδης, Αδαμάκης, Στεργενάκης, Λουϊζίδης, Ψέλλας και φυσικά ο Γιάννης Σημαντηράκης.

Στην συνέχεια ο Παναγιώτης Διακοφώτης εξήγησε στα σωματεία τις προθέσεις της παράταξης του για την επόμενη τετραετία, ζητώντας παράλληλα την βοήθεια τους σε οτιδήποτε θεωρούν ότι μπορεί να διορθωθεί τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στόχος του είναι να γίνει μια επανεκκίνηση του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα. Επισήμανε μάλιστα ότι ήδη ένα μεγάλο θέμα που έχει να κάνει με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών έχει πάρει τον δρόμο του και δεσμεύτηκε ότι τόσο εκείνος όσο και η παράταξη του θα είναι επί 24ωρου βάσης δίπλα στα σωματεία και θα προσπαθεί για το καλό του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.

“Η δύναμη της Ένωσης είναι μεγάλη και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο” δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος και σε ότι έχει να κάνει με τα έξοδα που έχουν οι ομάδες του βορείου συγκροτήματος στα εισιτήρια ξεκαθαρίζοντας ότι η Ένωση θα προσπαθήσει να μειώσει το κόστος των μετακινήσεων αλλά και όπου χρειάζεται να επεμβαίνει για το καλό των σωματείων.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης

πηγή: www.giafkasports.gr
{youtube}EXbnzoS2K3Q{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
7 years ago

εφυγε ο Ψυλλακης και ερχεται ο Ψελλας. Ντροπη να φαγωνεται ο Κλαδακης