Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Πρέπει να γίνει επανέναρξη!”

“Πρέπει να γίνει επανέναρξη!”

0
Dodekanisos

Του Κώστα Μόσχοβου

Την άποψη ότι πρέπει να γίνει επανέναρξη των πρωταθλημάτων εξέφρασε ο Γιώργος Χαλκιάς. Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αρχίπολης μίλησε στο news12 και συγκεκριμένα είπε τα ακόλουθα:

-Πιστεύεις πρέπει να γίνει επανέναρξη των πρωταθλημάτων;
“Πρέπει να ξεκινήσουν οι ομάδες προπονήσεις για 20 μέρες τουλάχιστον μετά τις γιορτές και το νέο έτος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τηρώντας βέβαια το υγειονομικό πρωτόκολλο.

-Είναι ανταγωνιστική η δεύτερη κατηγορία στην οποία αγωνίζεσαι;
“Αν εξαιρέσουμε 2-3 ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αν και είναι νωρίς ακόμα, θεωρώ πως οι υπόλοιπες είναι το ίδιο επίπεδο, σχεδόν ισοδύναμες… Ανάλογα με την μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα, μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε”.

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου για την νέα χρονιά;
“Πρώτα απ’ όλα να είναι υγιείς όλοι στην ομάδα. Ο μοναδικός στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα είναι καινούργια σε σχέση με πέρυσι αποτελούμενη από μικρούς σε ηλικιακά παιδιά με μέσο όρο 22-23 χρονών που διψάμε για ποδόσφαιρο… θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε”.

-Σαν ποδοσφαιριστής και εν μέσω καραντίνας προπονείσαι μόνος σου για να είσαι σε καλή φυσική κατάσταση;
“Τη δεδομένη στιγμή αυτό είναι πολύ δύσκολο για όλους. Από το καλοκαίρι μέσα από σκληρή δουλειά μαζί με τον προπονητή είχαμε δημιουργήσει μία πολύ καλή φυσική κατάσταση. Μετά απ’ όλα αυτά και με την καραντίνα προσπαθώ όσο μπορώ να κρατήσω αυτό που αποκτήσαμε από το καλοκαίρι”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments