Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ «Πρέπει να επιστρέψουμε!»

«Πρέπει να επιστρέψουμε!»

0
mixailidis takis
Dodekanisos

«Πρέπει να πάμε έστω και με ένα άτομο αποστολή!». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον διευθυντή του Ροδιακού Οργανισμού Αγώνων Νήσων Τάκη Μιχαηλίδη και έχει να κάνει με τα Island Games tτου 2015 που θα διεξαχθούν στο Jersey. Tο νησί μας εκπροσωπήθηκε στην πρόσφατη γενική συνέλευση και κατά τα φαινόμενα, θα δώσει το παρών στην προσεχή διοργάνωση μετά την απουσία που σημείωσε το 2013. Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν διαχειριστήκαμε σωστά την υπόθεση. Κακώς δεν πήγαμε στους προηγούμενους αγώνες», προσθέτοντας και τα εξής:
«Αντιλαμβάνομαι ότι διανύουμε περίοδο κρίσης όμως δεν θα ήταν πρόβλημα να πάμε έστω και με τον σημαιοφόρο μόνο. Είναι πολύ σημαντικό. Ας μην ξεχνάμε ότι η Ρόδος έχει ευεργετηθεί από τον θεσμό των Island Games και οικονομικά και σε ζητήματα αθλητικών υποδομών. Από το 2007 και μετά δημιουργήθηκαν καινούργιοι χώροι άθλησης, βελτιώθηκαν ήδη υπάρχοντες και αποκτήσαμε αθλητικό εξοπλισμό. Έμειναν και αρκετά χρήματα στο νησί μας. Θεωρώ ότι θα πρέπει να επιστρέψουμε στους αγώνες έστω και με μια υποτυπώδη αποστολή. Τα island games είναι ένας θεσμός που έχει φανατικούς φίλους και στο νησί μας και ξέρω πολύ καλά ότι υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να συνδράμουν οικονομικά καλύπτοντας μέρος των εξόδων για την πραγματοποίηση της αποστολής». Σχετικά με το ποια αθλήματα πιστεύει ότι θα πρέπει να συμμετάσχουν στην αποστολή για τους αγώνες του Jersey, τόνισε:
«Κυρίως τα ατομικά αν θέλουμε να μειώσουμε το κόστος. Αυτά που έχουν και προοπτικές εξέλιξης. Για παράδειγμα το beach volley. Από τα ομαδικά νομίζω ότι πρέπει να συζητήσουμε μόνο για το μπάσκετ που πάντα μας χαρίζει επιτυχίες. Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να πάει έτσι και αλλιώς γιατί είναι τιμωρημένο μέχρι το 2017 λόγω των γνωστών γεγονότων που έγιναν σε προηγούμενες διοργανώσεις. Αλλά αυτά είναι ζητήματα που θα ξεκαθαρίσουν αργότερα και αφού συναντηθούμε με τους εκπροσώπους όλων των αθλημάτων».

εφημερίδα Δημοκρατική

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments