Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Πρέπει να επενδύσουμε στα παιδιά”!

“Πρέπει να επενδύσουμε στα παιδιά”!

0
kolossos_xarisis
Dodekanisos
Ο Κώστας Χαρίσης φέτος μοιάζει αναγεννημένος και αυτό αποτυπώνεται στους αριθμούς του. Εξαιρετικός σε όλα του τα καθήκοντα και σημείο αναφοράς στη ρακέτα του Κολοσσού Ρόδου. Ως εκ τούτου δεν προκάλεσε έκπληξη η επιλογή του στο All Star Game. Χάρη στο οποίο… “Μας δόθηκε η ευκαιρία να έρθουμε κοντά στα παιδιά και στην τοπική κοινωνία. Ειδικά σε μία τόσο δύσκολη εποχή για τη χώρα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πήγαμε στον Πύργο…”
Η εικόνα στο All Star Game του Πύργου ήταν αυτή που οι περισσότεροι θα θέλαμε να βλέπουμε στα γήπεδα της Α1. Για τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού ο μόνος τρόπος να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας και να ανέβει πάλι το μπάσκετ είναι να… “Επενδύσουμε στα παιδιά, Όπως σε όσους τους τομείς, από την πολιτική μέχρι το οτιδήποτε πρέπει να φροντίζουμε για το μέλλον. Και το μέλλον είναι τα παιδιά! Πρέπει να φέρουμε τα παιδιά στον αθλητισμό και ας μην  ενταχθούν στο χώρο του μπάσκετ», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε πως τα φαινόμενα βίας είναι αποτέλεσμα της ανεπαρκούς παιδείας που μας χαρακτηρίζει ως χώρα…
“Θέλω να πιστεύω πως είναι θέμα παιδείας το ότι έχουμε αυτά τα φαινόμενα. Πρέπει οι μεγάλες ομάδες σαν βάλουν και αυτές το χέρι τους να μην έχουμε τέτοια πράγματα. Πρέπει να ρίξουν τους τόνους. Εντάξει στους τελικούς των πλέι οφ όπου κρίνεται ένας τίτλο καταλαβαίνω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ένταση, αλλά σε όλη τη χρονιά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν προκλήσεις εκατέρωθεν.  Φυσικά υπάρχουν και γήπεδα στην Α1, στα οποία δεν υπάρχει βία όπως είναι το Βενετόκλειο, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι ο κανόνας.
Δεν θεωρώ πως υπάρχει σκοπιμότητα, αλλά όταν υπάρχει όχλος είναι πολύ εύκολο να καλλιεργηθεί ο φανατισμός…”
Πηγή: www.sport.gr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments