Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Πρέπει να επέμβει ο Πρωθυπουργός!”

“Πρέπει να επέμβει ο Πρωθυπουργός!”

0
Dodekanisos

Την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού σχετικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ζήτησε μέσω συνέντευξης του στην εκπομπή του αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Δημήτρη Δραγάτη στο ραδιόφωνο του SKY 100.8 ο πρόεδρος της Ρόδου Αντώνης Μαρτίνης. Όπως είπε χαρακτηριστικά είναι “η μόνη λύση”. Συγκεκριμένα τόνισε:

“Μαθαίνουμε ότι πάνε να κάνουν μια νέα πρόταση για δυο ομίλους στη Football League για να βολέψουν τους πάντες. Απίστευτα πράγματα δηλαδή. Υπάρχει τρόπος να σταματήσει όλο αυτό. Να μπει στη μέση ο πρωθυπουργός και να υλοποιήσει αυτό που υποσχέθηκε όταν η Νέα Δημοκρατία καταψήφιζε το νόμο Βασιλειάδη. Είπε ότι θα επαναφέρει την κατάσταση όπως πρέπει. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό. Είναι στην δικαιοδοσία της Νέας Δημοκρατίας να επαναφέρει την κατάσταση. Πάει και τελείωσε. Όλα τα υπόλοιπα είναι για απλή κατανάλωση. Να πω και το εξής. Αν βγει η κυβέρνηση και πει ότι σε αυτή την ενιαία Β΄’ Εθνική των δυο ομίλων που λέμε οι ομάδες θα παίρνουν κάποια χρήματα 150.000, 200.000, 250.000 ευρώ ας πούμε, από τα τηλεοπτικά και το στοίχημα θα δείτε ότι όλοι αυτοί οι παράγοντες που συνωστίζονται δίπλα από τον κ. Αυγενάκη σήμερα θα αλλάξουν τακτική”.

Σε ερώτηση για το αν νιώθει πως ο κ. Αυγενάκης που εκπροσωπεί την κυβέρνηση δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει το …μπαλάκι πίσω και να δοθεί μια λύση, απάντησε ως εξής:
“Δεν ξέρω που το πάνε. Ο κ. Αυγενάκης εκπροσωπεί την κυβέρνηση αλλά ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλοι. Και είναι και ο Πρωθυπουργός που πιστεύω ότι θυμάται αυτά που είχε πει όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Πρωθυπουργός είχε ζητήσει προτάσεις για την αναδιάρθρωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό έγινε πριν από περίπου 2,5 μήνες. Από εκεί και πέρα το τι καταθέτει ο καθένας είναι ανάλογα το πως …κοιμάται και πως ξυπνάει. Δεν υπάρχει άλλη τεκμηριωμένη πρόταση που προβλέπει τα πάντα πέρα από αυτή που έχουμε καταθέσει μαζί με όλους τους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής”.

Ο κ. Μαρτίνης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Δεν είναι δυνατόν να συζητούν για αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου και να έχουν μέσα σε αυτούς που συζητούν έναν εκπρόσωπο ομάδας η οποία όσο ήταν στο πρωτάθλημα σπάνια έπαιζε και ήταν καταδικασμένη από την αρχή. Από την άλλη, βλέπουμε να συμμετέχουν στην επιτροπή που συναντήθηκε με τον κ. Αυγενάκη και τον κ. Γραμμένο, δυο εκπροσώπους ομάδων που ήδη έχουν ανέβει στη Super League. Το αποκορύφωμα είναι ότι όταν έβγαλε ανακοίνωση ο κ. Αυγενάκης κάνει λόγο για τη Super League και τη Super League 2 σχετικά με την επόμενη ημέρα. Που είναι οι ομάδες της Football League; Γιατί όχι και οι οκτώ της Γ’ Εθνικής; Και αυτές σε επαγγελματικό πρωτάθλημα θα παίξουν. Μιλάμε για 22 συνολικά ομάδες, οι 14 της Football League και οι οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής οι οποίες κανονικά θα έπρεπε να εκπροσωπούνται. Βέβαια το κακό ξεκινάει από τον ίδιο τον συνεταιρισμό που δεν υπάρχει δίκαιη εκπροσώπηση των ομάδων από τις κατηγορίες αυτές. Η Super League 2 έχει 12 ψήφους και η Football League μόνο τρεις. Και αυτές οι τρεις έχουν διαφορετικά συμφέροντα αυτή τη στιγμή. Τα Τρίκαλα που έχουν ανέβει ήδη, η Καβάλα που δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλει και ο δικός μας ο Ιάλυσος ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τα θέλω των Τρικάλων βέβαια”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments