Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Πρεμιέρα στις νεανίδες

Πρεμιέρα στις νεανίδες

0
fasi_volei
Dodekanisos
Τρεις αγώνες βόλεϊ πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου.
Συγκεκριμένα πρεμιέρα είχαμε στην κατηγορία των νεανίδων με τον Κλεάνθη να υποδέχεται τον Ήλιο Ιαλυσού και τον Διαγόρα να φιλοξενεί στην Τέντα την Τελχινίδα.
Και στα δύο ματς νικητές ήταν οι γηπεδούχοι. Στην Κρεμαστή, οι Παραδεισιώτισσες χωρίς να χρειαστεί να ‘ανεβάσουν στροφές’ επιβλήθηκαν με 3-0 σετ του Ήλιου. Οι αθλήτριες του Μανώλη Χατζημανώλη προσπάθησαν στο 1ο σετ αλλά η εμπειρία των κοριτσιών του Κλεάνθη δεν τους άφησε πολλά περιθώρια αντίστασης.
Στην Τέντα το 3-0 σετ υπέρ του Διαγόρα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εξέλιξη του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και παίζοντας πιο σωστά στα κρίσιμα σημεία κατάφεραν να νικήσουν, δύσκολα, την Τελχινίδα που ‘γέμισε’ τα σετ (25-22, 25-23, 29-27) σε ένα ματς που κράτησε 90΄ και το παρακολούθησαν πάρα πολλοί φίλοι και των δύο ομάδων.
Στους έφηβους για την 1η αγωνιστική, ο ΡΣΦΠ Τελχινίς έχοντας στόχο κάτι περισσότερο από την 7η θέση στην Ελλάδα που κατέκτησε πέρσι νίκησε εύκολα στην Ιαλυσό τον τοπικό ήλιο με 3-0 σετ.
 
Το φύλλο αγώνα της αγωνιστικής
Πρωτάθλημα Νεανίδων
ΓΣ Διαγόρας – ΡΣΦΠ Τελχινίς 3-0 σετ σε 90΄(25-22 σε 32΄, 25-23 σε 29΄ και 29-27 σε 29’)
Διαγόρας: (Πάνος Δικαστόπουλος) Ταμπακά, Αν. Καρυδάκη, Π. Καρυδάκη, Καραγιάννη, Χανιωτάκη, Χατζηνικολάου, Τσακίρη, Παντελίδη, Μ. Καραγιάννη, Κ. Μαλιάκα, Ας. Μαλιάκα και Δικαστοπούλου.
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς, Μιχάλης Τσιμισίρης) Αγγελική Αγγελή, Αλεξάνδρα Πατσά,  Δανάη Καταρέλου, Ελίνα Πιερή, Ελισάβετ Αμορανίτη, Ίρις Σεβδαλάκη, Κατερίνα Κυπριώτη, Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη, Λουΐζα Τσαγκαράκη (λίμπερο), Μαρία Κουφομανώλη, Μαρίκα Πατσά, Νένα Κουκουγκέλη και Χρυσάνθη Μαθιουδάκη.
Πολύ καλή η διαιτησία του Νίκου Χατζησταυρίδη και του Σάκη Κυπριώτη.
 
ΑΕΣ Κλεάνθης – ΑΣ Ήλιος 3-0 σετ
 
Έφηβοι
ΑΣ Ήλιος – ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 σετ σε 70’ (21-25 σε 33΄, 14-25 σε 19΄και 12-25 σε 18΄)
Ήλιος (Μανώλης Χατζημανώλης) Κούκας, Βούλκα, Αντωνιάδης, Κυρίτσης, Παντελέου, Καρόφτης, Κουρής, Βαλβάς και Δήμας
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς, Μιχάλης Τσιμισίρης) Γιάννης Καρύδας, Ντάνιελ Γκένοφ, Σταύρος Ρουσέττος, Γκέντσι Ορμενάι, Στέλιος Χαριστής, Κρίστιαν Χατζημανώλης,  Κώστας Χειμωνέττος, Γιάννης Σαρικάς και Γιώργος Χατζηγεωργίου.
Διαιτητές ήταν οι Νίκος Χατζησταυρίδης και Κωνσταντίνος Τζάνος
 
Τέλος, την Κυριακή στο κλειστό του Διαγόρα οι ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών του «γηραιού» αντιμετώπισαν σε αγώνες προετοιμασίας τις αντίστοιχες ομάδες της Τελχινίδας με τους προπονητές των δύο σωματείων να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/volei_varius/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments