Αρχική Αθλητικά νέα Premier League: Συμπλοκές φιλάθλων μετά το τέλος του Μπέρνλι-Άρσεναλ

Premier League: Συμπλοκές φιλάθλων μετά το τέλος του Μπέρνλι-Άρσεναλ

0
Dodekanisos

Την νίκη της Άρσεναλ επισκίασε η άσχημη κατάσταση που έλαβε χώρα στις κερκίδες του «Τερφ Μουρ». Πρωταγωνιστές οι φίλαθλοι των δύο συλλόγων. 

Η Άρσεναλ χάρη σε γκολ του Μάρτιν Έντεγκααρντ επιβλήθηκε της Μπένρλι με 1-0 και ταυτόχρονα πανηγύρισε δεύτερη σερί νίκη. Ήταν μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Premier League

Παρόλα αυτά όμως, η αναμέτρηση είχε και τρίτο ημίχρονο με πρωταγωνιστές τους φιλάθλους των δύο ομάδων! Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η «Daily Mail», εκτοξεύτηκαν ξύλινες καρέκλες και από τις δύο πλευρές, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει αναφορά της Αστυνομίας του Λάνκασιρ για τραυματισμούς ή συλλήψεις.

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο καυγάς φέρεται να άρχισε όταν οι φίλοι της Μπέρνλι εξαπέλυσαν πλαστικά μπουκάλια εναντίον των φιλοξενούμενων με στόχο να τους προκαλέσουν.

Αν μη τι άλλο προκαλούν εντύπωση τα ολοένα και αυξανόμενα επεισόδια βίας στο Διεθνές ποδόσφαιρο. Θυμίζουμε πως χθες (18/9) φίλαθλοι της Λανς μπούκαραν στο γήπεδο κόντρα στην Λιλ. Ενώ τέλη Αυγούστου το Νις-Μαρσέιγ διακόπηκε οριστικά, ύστερα από εισβολή των φιλάθλων της Νις. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments