Αρχική Αθλητικά νέα Premier League: Ρεκόρ με 42 κρούσματα κορονοϊού

Premier League: Ρεκόρ με 42 κρούσματα κορονοϊού

0
Dodekanisos

Ρεκόρ εντοπισμού κρουσμάτων κορονοϊού, από τον Μάϊο του 2020, οπότε και άρχισαν να ανακοινώνονται οι νέες μολύνσεις, κατέγραψε η Premier League. Οπως ανακοινώθηκε, από την διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος Αγγλίας, «μεταξύ Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου και Κυριακής 12 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν 3.805 έλεγχοι σε ποδοσφαιριστές και προσωπικό. Μεταξύ αυτών, 42 νέα test αποδείχθηκαν θετικά».

Στην προηγούμενη εβδομάδα ελέγχων, είχαν εντοπισθεί μόλις 12 κρούσματα κορονοϊού. Όμως έκτοτε εμφανίστηκαν κρούσματα σε αρκετούς συλλόγους. Συμπεριλαμβανομένης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Τότεναμ, της Λέστερ, της Άστον Βίλα και της Μπράιτον. Οι διοργανωτές του πρωταθλήματος, έχουν ήδη καλέσει τους συλλόγους να επαναφέρουν περιοριστικά μέτρα (χρήση μάσκας και η κοινωνική απόσταση). 

Το προηγούμενο ρεκόρ για τον αριθμό των θετικών test στην Premier League ήταν 40 κρούσματα. Γεγονός που είχε καταγραφτεί στις αρχές Ιανουαρίου μετά από δύο περιόδους ελέγχων. Την περασμένη εβδομάδα, η Τότεναμ γνωστοποίησε 13 κρούσματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του επιτελείου της. Μία εξέλιξη που είχε οδηγήσει στην ακύρωση του αγώνα με την Ρεν για το Conference League και την αναβολή της αναμέτρησης με την Μπράιτον για το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποχρεώθηκαν να κλείσουν το προπονητικό κέντρο του συλλόγου για 24 ώρες. Ενώ η αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ για το πρωτάθλημα έχει αναβληθεί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments